Yerlesme den sonra 4/6 gun snra cikiyor diye biliyorumMerhabalar kızlar ben burda yeniyim bı konuda danışmak istiyorum ben adet 5 Aralık olmuştum 10 gün gecikti 14 Ocak kan verdim negatif çıktı 18 Ocak da adet oldum sandım ilk gün biraz geldi ikinci gün lekelendi ve bugün 3 ncü gün kesildi sizinde gecikmeden sonra böyle gördüğünüz oldu mu şuanda test versem doğru sonuç alır mıyım sizce bugün kesildi çünkü
Şuanda sizce yaptırsam sonuç almaz mıyımYerlesme den sonra 4/6 gun snra cikiyor diye biliyorum
Iki gun olmus, bn 17 sinde pembemsi akinti gordum. Testin negatif cikti iki gun snraŞuanda sizce yaptırsam sonuç almaz mıyım
I
Iki gun olmus, bn 17 sinde pembemsi akinti gordum. Testin negatif cikti iki gun snra
Ha yok adetime 4/5 gun var. Ozaman sen yap hemen cok gecikmisGecikmiş miydi peki benim ki 15 gün gecikti
Teşekkür ederim yardımcı olduğun içinHa yok adetime 4/5 gun var. Ozaman sen yap hemen cok gecikmis
Yerleşmeden önce cıkıyorYerlesme den sonra 4/6 gun snra cikiyor diye biliyorum
Internetten baktim oyle yaziyor , bilemedm insandan insana belki degisiyordurYerleşmeden önce cıkıyor
Durumumuz benziyor. Bat ne zaman ? Benim 25 ocakBende merak ediyorum 18 inde pembe peçeteye geldi ped koydum gelen giden yok 19 u akşamı peçete geldi gelen giden yok 20 si yine ped koydum sadece peçeteye geldi pembe sıfır kırmızılık . Test yaptım ama negatif bekliyorum regular sökülsün diye değilse bi beş gün sonra kan veririm herhalde
Gebeliğimi bu şekilde öğrendim ben. Sanıyorum ki regl olacağım nasıl ağrım var anlatamam.Neyse ihtmal vermiyordum öylesine kaset test yaptım.Pozitif çıktı betam da 548 di öğrendiğimde. Kimyasal oldu orası ayrı.Git kan ver kuzum bence ben bilinçsizce gidip maydonoz falan yedim o dönemBende merak ediyorum 18 inde pembe peçeteye geldi ped koydum gelen giden yok 19 u akşamı peçete geldi gelen giden yok 20 si yine ped koydum sadece peçeteye geldi pembe sıfır kırmızılık . Test yaptım ama negatif bekliyorum regular sökülsün diye değilse bi beş gün sonra kan veririm herhalde
Düzensiz reglim var Pcos hastasıyım ama ilk defa böyle lekeleniyorum . Önceden ilk gün kahve leke gelir akşamına sökülürdü . Bir de reglimde çok yoğun kanama yaşayan bir insanım o yüzden bu akıntıya şaşırdım. Ocağın 5-10 korunmasız ilişki yaşadım varsa bu günlerden olmuşturDurumumuz benziyor. Bat ne zaman ? Benim 25 ocak
Haklısınız ama bir yıldır hep negatif görerek mutsuz oldum . Dokunacak bir şey yememeye çalışıyorum gebelik denediğim için eğer reglim hiç gelmezse kan vereceğim. İnsan negatif görecekte çok üzülüyorGebeliğimi bu şekilde öğrendim ben. Sanıyorum ki regl olacağım nasıl ağrım var anlatamam.Neyse ihtmal vermiyordum öylesine kaset test yaptım.Pozitif çıktı betam da 548 di öğrendiğimde. Kimyasal oldu orası ayrı.Git kan ver kuzum bence ben bilinçsizce gidip maydonoz falan yedim o dönem
Benim’de ayni tarihlerDüzensiz reglim var Pcos hastasıyım ama ilk defa böyle lekeleniyorum . Önceden ilk gün kahve leke gelir akşamına sökülürdü . Bir de reglimde çok yoğun kanama yaşayan bir insanım o yüzden bu akıntıya şaşırdım. Ocağın 5-10 korunmasız ilişki yaşadım varsa bu günlerden olmuştur
İnşallah rabbimin nasip ettiği kulları oluruz. Siz hiç test yaptınız mıBenim’de ayni tarihler
Benim günüm geçti 10 gün test yaptım negatif çıktı 14 ncü gününde lekelenme gördüm peçeteye gelecek kadar geç dölenmeden dolayı olabiliyormus bazen kanda çıkmamasıİnşallah rabbimin nasip ettiği kulları oluruz. Siz hiç test yaptınız mı
Aynen sökülmezse bir dört beş gün sonra tekrar test yapmak mantıklıBenim günüm geçti 10 gün test yaptım negatif çıktı 14 ncü gününde lekelenme gördüm peçeteye gelecek kadar geç dölenmeden dolayı olabiliyormus bazen kanda çıkmaması
Selam şu am adetime 2 gün falan var. 14 aydır yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyorum hiç ara kanama tarzı bir şey yaşadım. Adetime 10 gün varken benimde peçeteye silince açık pembe leke geldi ped taktım pede hiç gelmedi bu süreçte hapımdan daha sekiz adet vardı içmeye devam ettim. Sonrasında pembe leke kahverengiye döndü peçeteye ara ara geldi ve bazen tuvalete damla olarak aktığı oldu. Ondan sonra kesildi. Bugün tekrar geldi yine kesildi. Hapımı farklı günlerde üç gün saatini şaşırmıştım. Yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?Bende merak ediyorum 18 inde pembe peçeteye geldi ped koydum gelen giden yok 19 u akşamı peçete geldi gelen giden yok 20 si yine ped koydum sadece peçeteye geldi pembe sıfır kırmızılık . Test yaptım ama negatif bekliyorum regular sökülsün diye değilse bi beş gün sonra kan veririm herhalde
14 aydır düzenli kullanıyorsanız sanmıyorum. Ama bazen yumurtlama günlerinde ve adete yakın rahim kalınlığı arttığı için kanma ve lekelenme oluyor onu biliyorumSelam şu am adetime 2 gün falan var. 14 aydır yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyorum hiç ara kanama tarzı bir şey yaşadım. Adetime 10 gün varken benimde peçeteye silince açık pembe leke geldi ped taktım pede hiç gelmedi bu süreçte hapımdan daha sekiz adet vardı içmeye devam ettim. Sonrasında pembe leke kahverengiye döndü peçeteye ara ara geldi ve bazen tuvalete damla olarak aktığı oldu. Ondan sonra kesildi. Bugün tekrar geldi yine kesildi. Hapımı farklı günlerde üç gün saatini şaşırmıştım. Yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?