• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YERLEŞME KANAMASI

birsuakman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
16
3
1
22
Merhabalar benim adet günüm 13 aralıktı 14 aralıkta yani adet gecikmesinden 1 gün sonra pembe bir akıntım oldu sonrasında açık kırmızı şekilde 3 gün boyunca devam etti 1 aydır beyaz akıntım var yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanamanın üstünden 15 gün geçince kanda gebelik 0.1 çıktı sonrasında pozitifleşme olur mu geç döllenme olabilir mi?

Son düzenleme:
Merhabalar benim adet günümden 1 gün sonra pembe bir akıntım oldu sonrasında açık kırmızı şekilde 3 gün boyunca devam etti 1 aydır beyaz akıntım var yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanamanın üstünden 15 gün geçince kanda gebelik 0.1 çıktı sonrasında pozitifleşme olur mu geç döllenme olabilir mi?
Bana hamile gibi gelmediniz. Bahsettiğiniz şey de yerlesme kanaması değil de adet gibi geldi . Olsa değer de yüksek cikardi 0.1 yok demek zaten

Bana hamile gibi gelmediniz. Bahsettiğiniz şey de yerlesme kanaması değil de adet gibi geldi . Olsa değer de yüksek cikardi 0.1 yok demek zaten
regl başlangıcımda hiç pembe akıntı görmedim hayatım boyunca ilk defa karşılaşınca ona yordum bende haliyle

O kanamanın olduğu ilk gün 0.1 7 gün sonrası 0.1 15 gün sonra 0.1 çıktı yeni adet günüme 1 hafta kaldı idrar testi yapsam kan vermesem çıkar mı pekala varsa eğer
Yani bence hamile değilsiniz. O yüzden çıkacağını zannetmiyorum. Zaten bu aşamada idrar testi çok önemli değil. Kan değerleri önemli oda ortada. Hakkınızda hayırlısı

Döllenme yerleşme kanamasından önce olan bir olay. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğünüz kanamadan sonra bir döllenme olmaz maalesef.

Döllenme yerleşme kanamasından önce olan bir olay. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğünüz kanamadan sonra bir döllenme olmaz maalesef

Döllenme yerleşme kanamasından önce olan bir olay. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğünüz kanamadan sonra bir döllenme olmaz maalesef.
zaten önceki reglime yakın yumurtladıysam geç döllenme oluyor ki ben de tam anlamadım

Back