- 25 Haziran 2022
- 25
- 7
- 1
Merhaba güzel anneler ,anne adayları yada benim gibi anne olmak isteyenler . BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN OKUYUN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR Evlendikten sonra adetim çok düzensizleşti(20 gün olmadığım var ) 1 yıllık evliyiz ve artık bebek istemeye karar verdik . 2 kere 20 gün 22 gün adet görmedim ilk adet görmediğimde kadın hastalıklarına gittim hormon ve yumurtalıklarıma bakıldı hiç bir sıkıntı olmadığını gebe kalabileceğimi söylediler .adet söktürücü ile adet oldum sonraki ay bi kaç gün yine gecikti ama hap kullanmadan adet oldum bu ay 20 gündür adet olmuyorum ağrım sızımda yoktu sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ama ne yazık ki negatif sonuç aldım . Bugün sabah nokta şeklinde çamaşırımda 2 tane leke gördüm adet olduğumu zannettim ped koydum peçeteyle sildiğimde kahverengi akıntı gibi bir şey geldi bende çok şaşırdım daha önce böyle olmamıştı . Sonra ped’e de biraz kahverengi leke vardı . Adetimin ilk günü çok kanamam olur kırmızı renk olurdu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım . Bu lekeler gelmeden 4-5 gün önce sol kasığım şişti dokudukça acıyordu . Sabahtan beri daha kırmızı adet kanaması gelmedi bende çok şaşkınım böyle bir şey başına gelipte sonradan hamile olduğunu öğrenen varsa benimle paylaşabilir mi lütfen