Anket Yerleşme kanamasi?

Princessa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
116
23
13
Merhaba arkadaşlar.Adetime 3 gun var.Açık pembe leke şeklinde leke var. Yerleşme kanamasi ola bilirmi?

Merhaba arkadaşlar.Adetime 3 gun var.Açık pembe leke şeklinde leke var. Yerleşme kanamasi ola bilirmi?
Olabilirde olmayabilirde. Adetin 10 gün geçerse hemen kan tahlili ver. Erkende versen oluyor ama daha net sonuç için 10 gün beklemelisin diyorlar.
Benim 1 gün adetim geçti pembe leke geldi hamileyim sanıp 5. Gün tahlil yaptım malesef idrar yollarımda enfeksiyon intihap varmış😞 İnşallah siz hamilesinizdir

Olabilirde olmayabilirde. Adetin 10 gün geçerse hemen kan tahlili ver. Erkende versen oluyor ama daha net sonuç için 10 gün beklemelisin diyorlar.
Benim 1 gün adetim geçti pembe leke geldi hamileyim sanıp 5. Gün tahlil yaptım malesef idrar yollarımda enfeksiyon intihap varmış😞 İnşallah siz hamilesinizdir
Inşallah siz de hamile kalirsiniz.Allah gonlunuze gore versin.Allah olmuyanlara nasip etsin.Her evden bebek sesi gelsin.Amin...Dun test yaptim pozitiv cikti ama emin degilim

Kendinizi uzmeyin.Inşallah cok teşekkur ederim.Inşallah hamileyimdir tam emin degilim adet gecikmesi olursa emin olurum.Allah sizede nasip etsin.Aminn

Back
X