- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
Aminnn ayy çok mutlu oldum, bu haber beni çok mutlu etti. Rabbim ne kadar büyük dimi, herşeyin bir zamanı varmış demekki. Bugün güzelce abdest alıp, seccadenize koşun bence. Ellerinizi açın Rabbime bolca dua edin. İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur. Bende çok suphedeyim yarın bende sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum inşAllah. Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyorum sizden. Benim kan testim negatif çıksa bile sizlerin mutlu olmasına yavrusuna kavuşmasına çok sevindimInsallah rabbim gonlune gore verir. Isteyen herkesin gonlundekini versin insallah. Benim icin bugun bi mucize oldu. Umutsuzca verdigim kan testinin sonucunun bi yanlis anlasilmadan negatif oldugunu sandim saglik ocaginda. Ama degerim cikmamis ben negatif anlamisim. E nabizda baktigimda 10bin degerini gorunce sok oldum. Sagliknocagini aradim hemen yanlislikmi var diye. Siz yanlis anlamissiniz degeriniz cok yuksek hamilesiniz deyince hemsire elim ayagim titredi. Hala gozyaslarimi tutamiyorum. Tup bebege ragmen vermeyen rabbim zamanini beklermis meger. Emin olmak ici belki yanlis girilmistir diye bir de idrar testi aldim. Onda da cok belirgin cift cizgi cikti. Allahim korkuyorum dis gebelik olmasin diye yain sabahtan kadin doguma gidecem. Rabbim umudumu verdigini daim etsin. Kim istiyorsa muradini saglikla nasip etsin.