• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

001122

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
114
59
13
30
Herkese merhaba ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar yerleşme kanamasının her hamilelikte olması gerekir mi ?

Adetime 1 hafta varken 12 martta lekelenmem başlamıştı adet oluyorum sandım başta kahverengi lekelenme pedin yarısını doldurdu ertesi gün sadece serçe parmak kadar geldi adet kesinlikle değil kahverengi leke 2 gündürde sadece sildikçe gelen çok sulu kahverengi akıntı var adete dönmedi bu yaşadığım ne bi fikri oln varmı kızlar

Adetime 1 hafta varken 12 martta lekelenmem başlamıştı adet oluyorum sandım başta kahverengi lekelenme pedin yarısını doldurdu ertesi gün sadece serçe parmak kadar geldi adet kesinlikle değil kahverengi leke 2 gündürde sadece sildikçe gelen çok sulu kahverengi akıntı var adete dönmedi bu yaşadığım ne bi fikri oln varmı kızlar
Yerleşme kanaması gibi gözüküyor ama test yaptınız mı

Olanlarda nasıl oldu acaba anlatabilir mi bu yerleşme kanamasını
3 haftalikti koyu kahverengi cokta koyu degil camasira gelmisti doktora sormustum cok iyi demisti yerlesmis demektir demisti

Yok ped gerektircek kadar degil bas parmagin uzunlugunda camasira gelmisti dahasida olmadi ped bile gerektirmemisti

Geçen ay progestan iğneyle 13 şubatta oldum bu ayda progestan hap kullandım 10 gün bitti dört gün sonra adet oldum 15 inde
O yapar bende ondan kullanmistim adet gunum 3 boyunca kahvrengi leke gelmisti 4 günu adet kanamasi gelmisti

Back
X