Bence Bi kaset test yapınSelam herkese.Benim bat 20 Ocaktı. 8 günlük gecikmem var. Gecikmenin 6. Günü sadece peçeteye gelen 2 3 defa akıntı oldu. Adet oluyorum sandım ama başka birşey gelmedi. Yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olur mu? Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı? Ve eğer yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra test yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Test yapSelam herkese.Benim bat 20 Ocaktı. 8 günlük gecikmem var. Gecikmenin 6. Günü sadece peçeteye gelen 2 3 defa akıntı oldu. Adet oluyorum sandım ama başka birşey gelmedi. Yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olur mu? Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı? Ve eğer yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra test yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Test yaptım ama negatif. Erken mi yaptım acaba?Bence Bi kaset test yapın
YaptımTest yap
Negatifse negatiftir emin olabilirsinizTest yaptım ama negatif. Erken mi yaptım acaba?
Biraz daha bekle olmadı kan tahlili ver belki de stresten kesik kesik gelmiştir adetTest yaptım ama negatif. Erken mi yaptım acaba?
Ama adetten önce hiç kahvemsi akıntı olmaz bende direkt kırmızıyı görürümBiraz daha bekle olmadı kan tahlili ver belki de stresten kesik kesik gelmiştir adet
Ay bilemedim ki şimdiBiraz daha bekle olmadı kan tahlili ver belki de stresten kesik kesik gelmiştir adet
Ay
Ay bilemedim ki şimdiBi kaç gün bekle tam olmazsan kan tahlili ver direk kesin sonuç alırsın
Yaptım negatif ama hala adet olmadımTest yaptiniz mi tekrar?
Yaptım negatif ama hala adet olmadım
Ama olsaydı şimdiye kadar çıkmaz mıydı?belkı gec dollenmedır canım
Ama olsaydı şimdiye kadar çıkmaz mıydı?
1 ay olmak üzereyumurtlamanın uzerınden ne kadar zaman gecmıs oldu
Bir ay neredeyseyumurtlamanın uzerınden ne kadar zaman gecmıs oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?