- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
-
Başka belirtiniz varmışdı peki birde yerleşme kanamanız nasıl birseydiBen yaşadım 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
Pazartesi günü test yapsam acaba öğrenebilir miyim yaBenimde öyle sadece 1 kez geldi pembe leke şeklinde
regle 8 gün varken oldu bende pazartesi günü 4 gün kalmış olacak regle testte çıkar mı bilemedimKaç gün var regli ye benim 3 gün varken oldu lekelenme
Belirtiniz varmıydı peki bende 2 gün önce olan kanama dışında hiçbir belirti yokBen regle 4 gün kala idrar testi yapmıştım çıktı dene canım
Tamam Pazartesi günü yapıcamVarsa yap cnm çıkabilir
Evet vardı kasık ağrısı idrar çok çıkma göğüslerin hassaslaşması gibi şeyler oldu cnm o yüzden merak edip yapmıştım bendeBelirtiniz varmıydı peki bende 2 gün önce olan kanama dışında hiçbir belirti yok
Bende yok ya o yüzden test yapmak istemedim bir fikir almak istedim sizlerden teşekkür ederimEvet vardı kasık ağrısı idrar çok çıkma göğüslerin hassaslaşması gibi şeyler oldu cnm o yüzden merak edip yapmıştım bende
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir sen yine de test yap nasip zaten Rabbim nasip etsin inşallahBende yok ya o yüzden test yapmak istemedim bir fikir almak istedim sizlerden teşekkür ederim
AminHerkeste aynı belirtiler olmayabilir sen yine de test yap nasip zaten Rabbim nasip etsin inşallah
Yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden kaç gün önce olur? Adet tarihine denk geldiği de olur mu?Ben yaşadım 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
Benim 3 gün öncesi olmuştuYerleşme kanaması beklenen adet tarihinden kaç gün önce olur? Adet tarihine denk geldiği de olur mu?
Ben yaşadım 6 gün sonra öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?