- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Aynen yasayıp göreceğiz, bat ne zaman?Benim de 2 gün oldu kesildi. Şimdi bekliyorum regl olmayı. İdrar testim negatif çıktıp
belki vücut yabancılıyor ve atmaya çalışıyor ben de bilemedim. Yaşayıp görecez sanırım
14 kasımAynen yasayıp göreceğiz, bat ne zaman?
Bence de. Çok karmaşık.Kadin ureme sistemi ne garip dimi? Her şey karmasik.
O sat14 kasım
Şuan araliktayiz ..siz son adet tarihinizi söylüyorsunuz sat o14 kasım
14 Kasım sonrası 30 Kasım’da 2 gün kanamam oldu kesildi. Ondan sonra karıştı zaten. Her zaman düzenlidir ilk defa böyle oldu.Şuan araliktayiz ..siz son adet tarihinizi söylüyorsunuz sat o
Nedir son durum.14 Kasım sonrası 30 Kasım’da 2 gün kanamam oldu kesildi. Ondan sonra karıştı zaten. Her zaman düzenlidir ilk defa böyle oldu.
Son durumu merak ettim14 Kasım sonrası 30 Kasım’da 2 gün kanamam oldu kesildi. Ondan sonra karıştı zaten. Her zaman düzenlidir ilk defa böyle oldu.
Regl oldumSon durumu merak ettim
Regl oldumNedir son durum.
Çok ilginç gerçekten. Bilgi için teşekkürlerCanım bizde korunmasız denemelere 2aydir basladikseni çok iyi anlıyorum bende çok sabirsizim.İlk korunmasız ilişkide vajina disimda kabarcık gibi sivilceler olmuştu çok korktum .Doktoruma sorduğumda Vucut ilk defa yabancı olduğu bir maddeyle temas edince kimisinde vajina dışı alerjik reaksiyon ,kimisinde ara kanamalar normalmis.Cok şaşırmıştım
Ayrıca adet kanamasiyla yerleşme kanamasını renginden kolayca ayırt edebilirsin .Adet kanı canlı kırmızı ve yoğun yerleşme daha kahvemsi pembemsi ve bir pedi doldurmucak kadar az.Ayrica yerlesme herkeste olmuyor çok selamlar
Yerim
Hiçte kacirmiyosun radar gibi
Benimde hoşuma gidiyor sen tarafından kistirilmak👁👁boyle ariyo gozlerim Seni cok emek weriyom kacirmamak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?