• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Canım bizde korunmasız denemelere 2aydir basladik 🌷seni çok iyi anlıyorum bende çok sabirsizim.İlk korunmasız ilişkide vajina disimda kabarcık gibi sivilceler olmuştu çok korktum .Doktoruma sorduğumda Vucut ilk defa yabancı olduğu bir maddeyle temas edince kimisinde vajina dışı alerjik reaksiyon ,kimisinde ara kanamalar normalmis.Cok şaşırmıştım🤭😘

Ayrıca adet kanamasiyla yerleşme kanamasını renginden kolayca ayırt edebilirsin .Adet kanı canlı kırmızı ve yoğun yerleşme daha kahvemsi pembemsi ve bir pedi doldurmucak kadar az.Ayrica yerlesme herkeste olmuyor çok selamlar 🤰❤️

Canım bizde korunmasız denemelere 2aydir basladik 🌷seni çok iyi anlıyorum bende çok sabirsizim.İlk korunmasız ilişkide vajina disimda kabarcık gibi sivilceler olmuştu çok korktum .Doktoruma sorduğumda Vucut ilk defa yabancı olduğu bir maddeyle temas edince kimisinde vajina dışı alerjik reaksiyon ,kimisinde ara kanamalar normalmis.Cok şaşırmıştım🤭😘
Çok ilginç gerçekten. Bilgi için teşekkürler 🤗

Back