• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

GamzeAlisan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
513
341
18
45
Merhaba, en son 14 Kasım’da regl oldum. Adetim düzenlidir. 30 Kasım’da kanamam oldu tekrar. İlk defa bu kadar erken oldu. Normalde 24-25 gün arayla olur. Acaba bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Yalnız bahsedildiği şekilde lekelenme şeklinde değil, daha yoğun geliyor. Hamile olma ihtimalim var mı?

Merhaba, en son 14 Kasım’da regl oldum. Adetim düzenlidir. 30 Kasım’da kanamam oldu tekrar. İlk defa bu kadar erken oldu. Normalde 24-25 gün arayla olur. Acaba bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Yalnız bahsedildiği şekilde lekelenme şeklinde değil, daha yoğun geliyor. Hamile olma ihtimalim var mı?
Yerlesme kanamasi bu kadar yogun adet gibi olmaz diye düşünüyorum. Nokta kadar bebeğin yerlesmesi seller gibi kan akıtacak kadar tahribat yaratmaz içeride. Bence erken adet olmuşsunuz. Gidişata bakin siz. 1 2 gun olur kesilirse test yaparsiniz. Normal adet süreniz kadar günde olursa erken adet diyebiliriz.

Ara kanama diyorlar ya yasadigin o kuzum

Yerlesme kanamasi bu kadar yogun adet gibi olmaz diye düşünüyorum. Nokta kadar bebeğin yerlesmesi seller gibi kan akıtacak kadar tahribat yaratmaz içeride. Bence erken adet olmuşsunuz. Gidişata bakin siz. 1 2 gun olur kesilirse test yaparsiniz. Normal adet süreniz kadar günde olursa erken adet diyebiliri
Yerlesme kanamasi bu kadar yogun adet gibi olmaz diye düşünüyorum. Nokta kadar bebeğin yerlesmesi seller gibi kan akıtacak kadar tahribat yaratmaz içeride. Bence erken adet olmuşsunuz. Gidişata bakin siz. 1 2 gun olur kesilirse test yaparsiniz. Normal adet süreniz kadar günde olursa erken adet diyebiliriz.

İlk kez bebek için korunmasız ilişki yaşıyoruz ve ilk kez bu kadar kusa sürede 2.kez regl oluyorum. Bugün 2.gün fakat kesildi. Biraz daha bekleyip test yapmak en mantıklısı sanırım. Çok istiyorum bebeğimizin olmasını. Beklemek çok zor :)

İlk kez bebek için korunmasız ilişki yaşıyoruz ve ilk kez bu kadar kusa sürede 2.kez regl oluyorum. Bugün 2.gün fakat kesildi. Biraz daha bekleyip test yapmak en mantıklısı sanırım. Çok istiyorum bebeğimizin olmasını. Beklemek çok zor :)
Burada bir arkadas demisti ki korunmasiz iliski yasamaya baslayinca vücut değişik tepkiler veriyor. Kabaca vücut spermle karşılaştığında buna benzer seyler oluyor. Benim de ilk korunmasiz iliskimde cok erken reglim olmustu.

Merhabe ben 22/11 de lekelenme yasadim kahve rengi.. normalde 28/11 adet olmam gerekirken uzerime 4 gun gectiktim ve adet oldum.. adet olup hamile kalma ihtimali varmi

Daha önce hiç başına böyle bişey gelmedi. Tam da ilk defa korunmasız ilişki üstüne denk gelmesi ilginç. Ara kanama neden olabilir?
Ara kanama icin hamilelik belirtisi olabilir de deniyo, yada yumurtlama sirasinda hormonlarmizdaki dususden rahim icindeki endometrium dokusu hormon sorusunu kaybeder ve kanama olarak atar.🤷🏻‍♀️1yildir cookk okudum bunlari.Aklimda kalan ve biliklerim bunlar

Ara kanama icin hamilelik belirtisi olabilir de deniyo, yada yumurtlama sirasinda hormonlarmizdaki dususden rahim icindeki endometrium dokusu hormon sorusunu kaybeder ve kanama olarak atar.🤷🏻‍♀️1yildir cookk okudum bunlari.Aklimda kalan ve biliklerim bunlar
Hormon destegini, yazmistim Aslinda, klavye sorusunu yazmis pardon 😊

Burada bir arkadas demisti ki korunmasiz iliski yasamaya baslayinca vücut değişik tepkiler veriyor. Kabaca vücut spermle karşılaştığında buna benzer seyler oluyor. Benim de ilk korunmasiz iliskimde cok erken reglim olmustu.
Benimde beş gün süren regl, iki günsürmüştü.

Yeni oldu henüz bilmiyorum, sende oldu mu benzer durumlar?
Benim de 2 gün oldu kesildi. Şimdi bekliyorum regl olmayı. İdrar testim negatif çıktıp
Benim de tuhaf seyler oldu su an hatirlayamiyorum ama spermdeki maddeleri algılayıp baska sekilde mi davraniyor vücut, nedir bilemedim.
belki vücut yabancılıyor ve atmaya çalışıyor ben de bilemedim. Yaşayıp görecez sanırım 😐

Back