Merhaba forumu sürekli takip ediyorum burda konuşulanlar umut oluyor açıkçası 11 aydır çocuk deniyoruz olmadı 6. Aydan sonra kan tahlili yumurtalık hormon kontrolleri yapıldı bi sıkıntı yok eşim sperm tahlili verdi değerler normal çıktı hsg rahim filmi çekildim onda da sıkıntı çıkmadı strese bağlı olabilir dedi doktor kendimi rahat tutmaya çalıştım 11. Deneme ilk kez adet biterken ki gibi koyu kahverengi lekelenmelerim oluyor 2 gündür kırmızıya dönmedi ama adet ağrısı aynen yaşıyorum test yapmadım çünkü adet ağrısı olduğu için kırmızıya döner diye test Yapasım gelmedi Olumsuz görmekten korktum yerleşme kanaması yaşayan var mı nasıl oluyor bi de eşimin sperm tahlilinde bütün değerler çok iyi ama morfoloji yüzde beş çıktı dördün üzeri olması gerekiyormuş 4 ün üzeri ama bir tık üzeri acaba yüzde beş olduğu için mi yetersiz geliyor yüzde 10-14 olması çok doğurgan oluyormuş ama doktor yüzde beş için tedaviye de gerek yok Henüz 6 ay daha deneyin dedi sürekli aklıma takılıyor sanırım stres yapıyorum gebelik istediğim için morfoloji konusuyla ilgili bilgisi olan var mı hangi doktora gidersek normal diyor kimse daha tedavi önermedi ancak yüzde beş olması aklıma takılıyor 3 sene çocuk düşünmedik son 1 seneyi eşim benim için bekledi şimdi de olmuyor sanırım daha önce niye başlamadım denemelere diye de suçluluk hissediyorum ilk başlarda takmıyordum Rabbim ne zaman derse o zaman olucak diye içimi rahatlatırdım hep ama 1 seneye yaklaştık olmadı acaba bir sorun mu var acaba sebepsiz infertilite miyim diye aklıma takılıyor bir sorun olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı benim için umut olur