YERLEŞME KANAMASI ?????

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
3
24 ağustosta sürtünme oldu ama üstümüzde iç çamaşırlar vardı ardından ben6 eylülde adet dönemi geçirdim 12 sinde adetim bitti bugun yani 19 eylül de hafif peçete ile silerken kan geldi akıntı şeklin de bunun yerleşme ile alakası var mıdır( benim ara ara bu şekilde kanamalarım oluyor )

Muayene olun kist filan olabilir. Çamaşırlı sürtünmeden ve üstüne regl olmuşken gebeyseniz de haber verin literatüre yazsınlar.
bundan 4 5 yıl önce muayene olmuştum kistlerim vardı doğum kontrol hapı verdi doktor ama hala var mıdır bilmiyorum çok kuruntu yapıyorum kafama takıyorum psikolojik olabilir mi

bundan 4 5 yıl önce muayene olmuştum kistlerim vardı doğum kontrol hapı verdi doktor ama hala var mıdır bilmiyorum çok kuruntu yapıyorum kafama takıyorum psikolojik olabilir mi
Gayet fizyolojik işte. Kist gibi bir şey de yaşadıysanız kontrol altında olmalısınız.

Gayet fizyolojik işte. Kist gibi bir şey de yaşadıysanız kontrol altında olmalısınız.
bu sürtünme yaşadıktan sonra olması hala kafamı karıştıryor
birliktelikte hiç bir şekilde vajinaya temas olmadı ama kafamı karıştırıyor

İki yıldır gebe kalmadım. Yanlışı burda mı yapıyoruz acaba? Bir de böyle deneyelim belki tutar
ya dalga geçmeyin lütfen bende biliyorum tuhaf geliyor ama çok takıntılıyım akıntının yerleşme gibi olması beni ürkütüyor
umarım en yakın zamanda bebel sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…