bundan 4 5 yıl önce muayene olmuştum kistlerim vardı doğum kontrol hapı verdi doktor ama hala var mıdır bilmiyorum çok kuruntu yapıyorum kafama takıyorum psikolojik olabilir miMuayene olun kist filan olabilir. Çamaşırlı sürtünmeden ve üstüne regl olmuşken gebeyseniz de haber verin literatüre yazsınlar.
ama ppeçeteye alıntı gelmesi beni biraz korkutuyorÜstünde çamaşır varsa nasıl alakası olabilir ki?
Gayet fizyolojik işte. Kist gibi bir şey de yaşadıysanız kontrol altında olmalısınız.bundan 4 5 yıl önce muayene olmuştum kistlerim vardı doğum kontrol hapı verdi doktor ama hala var mıdır bilmiyorum çok kuruntu yapıyorum kafama takıyorum psikolojik olabilir mi
bu sürtünme yaşadıktan sonra olması hala kafamı karıştıryorGayet fizyolojik işte. Kist gibi bir şey de yaşadıysanız kontrol altında olmalısınız.
Gereksiz bi kafa karışması.bu sürtünme yaşadıktan sonra olması hala kafamı karıştıryor
birliktelikte hiç bir şekilde vajinaya temas olmadı ama kafamı karıştırıyor
evet bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu kanama olması beni ürkütüyorÜstünde çamaşır varsa nasıl alakası olabilir ki?
adetten sonra yerleşme kanaması olabilir mi pekiGereksiz bi kafa karışması.
Olmazadetten sonra yerleşme kanaması olabilir mi peki
peki umarım böyledir beni rahatlattınız adet gördükten sonra bir doktora gidicem kist durumumu sorucam
ya dalga geçmeyinİki yıldır gebe kalmadım. Yanlışı burda mı yapıyoruz acaba? Bir de böyle deneyelim belki tutar
bende 4 yıldır gebe kalamadım muhtemelen biz yanlış yapiyoruzİki yıldır gebe kalmadım. Yanlışı burda mı yapıyoruz acaba? Bir de böyle deneyelim belki tutar
kulağa imkansız geliyor ama takıntılıyım işte umarım en yakın zamanda bir bebeğiniz olurbende 4 yıldır gebe kalamadım muhtemelen biz yanlış yapiyoruz
inşallah canım rahat ol bisey yokturkulağa imkansız geliyor ama takıntılıyım işte umarım en yakın zamanda bir bebeğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?