Yinede adet tarihini bekle baktın adet olmadın test yapMerhaba hanimlar, pazar günü yani regle 1 hafta kala kahverengi lekelenmem oldu ve 3 gün az az devam etti, böyle regl gibi değil silince peçeteye gelen tarzda, arada sildiğimde pembemsi lekeler de gördüm, daha önce yaşamadığım bir durum, araştırdım yerleşme kanaması buna benzeyebiliyormuş, eğer öyleyse yerleşmeden kaç gün sonra test yapmalıyım , böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?
Hayırlı olsun ne güzel, ben de bekleyeyim o halde bir kaç gün dahaFark etmez Adetiniz gecmeden test yapmayın. Benimde adete 3 gun kala 3 gun suren lekelenmem basladı ben adete yordum cunku beklemiyordum kasık agrısı sebebi test yaptım 3sn sonra cıktı testte.
Beklemelisiniz çünkü en dogrusu bu. Umarım istediğiniz sonuc cıkar.Hayırlı olsun ne güzel, ben de bekleyeyim o halde bir kaç gün daha
Bende 1 hafta kala adet oldum 2 gün sürdü gibi normalde 8 gün sürer adetim planlı bi olay yok aksine istemiyoduk korunuyoduk ilk defa başıma böyle bişey geldi ve bu gün adet günüm miğdem bulanıyo ve karnım şiş ağrıyo ne zaman test yapim acaba dün yaptım olmadı erken dedim herhalde yada hamile değilmiyim ya bilemedimFark etmez Adetiniz gecmeden test yapmayın. Benimde adete 3 gun kala 3 gun suren lekelenmem basladı ben adete yordum cunku beklemiyordum kasık agrısı sebebi test yaptım 3sn sonra cıktı testte.
Ben adet gunumden 2 gün sonra yaptım tam adet zamanına geliyordu. Sizde gecıkme falan varsa yapabilirsiniz çünkü gecmeden sonuc net belli olmuyor.Bende 1 hafta kala adet oldum 2 gün sürdü gibi normalde 8 gün sürer adetim planlı bi olay yok aksine istemiyoduk korunuyoduk ilk defa başıma böyle bişey geldi ve bu gün adet günüm miğdem bulanıyo ve karnım şiş ağrıyo ne zaman test yapim acaba dün yaptım olmadı erken dedim herhalde yada hamile değilmiyim ya bilemedim
Yarın yapim ben 2 gün geçmiş olucakBen adet gunumden 2 gün sonra yaptım tam adet zamanına geliyordu. Sizde gecıkme falan varsa yapabilirsiniz çünkü gecmeden sonuc net belli olmuyor.
Yaptınız mı test sonuç nedirYarın yapim ben 2 gün geçmiş olucak
Bende de aynı sekilde oldu ama bende pozitif çıktı. Gecikme varsa yapın yarın sabak ilk idrar ile o zaman daha net cıkar eger negatifse hamile değilsiniz kararsız kalıp belirtim var derseniz kan verin.Benimde adetime 2 gün kale lekelenme aldı kahverengi 3 gün sürdü adet değildi yerleşme kanamasından şüpeleniyorum lekelenme kesilince hemen test yaptım fakat negatif çıktı bi dahaki adet tarihinimi beklen gerekiyo bilemedim yardımcı olurmusunuz çok heyecanlıyım
siz kaç gün sonra test yaptınızBende de aynı sekilde oldu ama bende pozitif çıktı. Gecikme varsa yapın yarın sabak ilk idrar ile o zaman daha net cıkar eger negatifse hamile değilsiniz kararsız kalıp belirtim var derseniz kan verin.
Yok canım yarın yapıcam inşallah kendimi hamile gibi hissediyorum karnım şiş kasıklarım batıyo miğdem bulanıyoYaptınız mı test sonuç nedir
Sonucunuzu bekliyorumYok canım yarın yapıcam inşallah kendimi hamile gibi hissediyorum karnım şiş kasıklarım batıyo miğdem bulanıyo
Sizce ne çıkar varmı böyle etrafınızda benim gibi olan sizin ne zamandıSonucunuzu bekliyorum
Benim bi tanıdığım öyle lekelenme oldu adet oldum sanmış bi dahaki ay gittiğinde 2 aylık hamilesin demiş doktor adet olucakmış gibi sancılarım oluyodu dedi ve göğüslerde hasasiytlik şuan 5 aylık hamile . Bende de öyle lekelenme olunca heveslendim çok araştrdım tam yerleşme kanaması yaşadığım durum fakat test yaptım çıkmadı bi dahaki adetimi bekliyorum halsizlik uyku hali karında şişlik bel ağrı mide de yanma var bu kadar belirtiye göre olmazsam Yuh banaSizce ne çıkar varmı böyle etrafınızda benim gibi olan sizin ne zamandı
Benım adet zamanına denk geldi cokta belli çıktı.siz kaç gün sonra test yaptınız
Dediğin gibi belirtilere göre olmazsa yok artıkBenim bi tanıdığım öyle lekelenme oldu adet oldum sanmış bi dahaki ay gittiğinde 2 aylık hamilesin demiş doktor adet olucakmış gibi sancılarım oluyodu dedi ve göğüslerde hasasiytlik şuan 5 aylık hamile . Bende de öyle lekelenme olunca heveslendim çok araştrdım tam yerleşme kanaması yaşadığım durum fakat test yaptım çıkmadı bi dahaki adetimi bekliyorum halsizlik uyku hali karında şişlik bel ağrı mide de yanma var bu kadar belirtiye göre olmazsam Yuh banabu arada bende pcos var o yüzden umutlanmak istemiyorum heöen 3 aydır deniyoruz ama umutlanmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?