Yerleşme kanaması

Fatma RV

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
46
20
8
29
Merhaba hanimlar, pazar günü yani regle 1 hafta kala kahverengi lekelenmem oldu ve 3 gün az az devam etti, böyle regl gibi değil silince peçeteye gelen tarzda, arada sildiğimde pembemsi lekeler de gördüm, daha önce yaşamadığım bir durum, araştırdım yerleşme kanaması buna benzeyebiliyormuş, eğer öyleyse yerleşmeden kaç gün sonra test yapmalıyım , böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?

Yinede adet tarihini bekle baktın adet olmadın test yap

hiç kasma kendını günün geçmesini bekle zaten hastaneye hemen gidemezsin ,

inşallah bebiş vardır

Fark etmez Adetiniz gecmeden test yapmayın. Benimde adete 3 gun kala 3 gun suren lekelenmem basladı ben adete yordum cunku beklemiyordum kasık agrısı sebebi test yaptım 3sn sonra cıktı testte.

Fark etmez Adetiniz gecmeden test yapmayın. Benimde adete 3 gun kala 3 gun suren lekelenmem basladı ben adete yordum cunku beklemiyordum kasık agrısı sebebi test yaptım 3sn sonra cıktı testte.
Hayırlı olsun ne güzel, ben de bekleyeyim o halde bir kaç gün daha

Bende 1 hafta kala adet oldum 2 gün sürdü gibi normalde 8 gün sürer adetim planlı bi olay yok aksine istemiyoduk korunuyoduk ilk defa başıma böyle bişey geldi ve bu gün adet günüm miğdem bulanıyo ve karnım şiş ağrıyo ne zaman test yapim acaba dün yaptım olmadı erken dedim herhalde yada hamile değilmiyim ya bilemedim

Ben adet gunumden 2 gün sonra yaptım tam adet zamanına geliyordu. Sizde gecıkme falan varsa yapabilirsiniz çünkü gecmeden sonuc net belli olmuyor.

Benimde adetime 2 gün kale lekelenme aldı kahverengi 3 gün sürdü adet değildi yerleşme kanamasından şüpeleniyorum lekelenme kesilince hemen test yaptım fakat negatif çıktı bi dahaki adet tarihinimi beklen gerekiyo bilemedim yardımcı olurmusunuz çok heyecanlıyım

Bende de aynı sekilde oldu ama bende pozitif çıktı. Gecikme varsa yapın yarın sabak ilk idrar ile o zaman daha net cıkar eger negatifse hamile değilsiniz kararsız kalıp belirtim var derseniz kan verin.

Sizce ne çıkar varmı böyle etrafınızda benim gibi olan sizin ne zamandı
Benim bi tanıdığım öyle lekelenme oldu adet oldum sanmış bi dahaki ay gittiğinde 2 aylık hamilesin demiş doktor adet olucakmış gibi sancılarım oluyodu dedi ve göğüslerde hasasiytlik şuan 5 aylık hamile . Bende de öyle lekelenme olunca heveslendim çok araştrdım tam yerleşme kanaması yaşadığım durum fakat test yaptım çıkmadı bi dahaki adetimi bekliyorum halsizlik uyku hali karında şişlik bel ağrı mide de yanma var bu kadar belirtiye göre olmazsam Yuh bana bu arada bende pcos var o yüzden umutlanmak istemiyorum heöen 3 aydır deniyoruz ama umutlanmamak elde değil

Dediğin gibi belirtilere göre olmazsa yok artık işte benimde planlı bişey değildi korunuyoruz sözde bide ben antidepresan kullanıyorum tehlikeli yani kalmak istemem ama bi yandan istiyorum zamanı değil çünki bi oğlum var bu ay ilk defa bu kadar erken oldum ve bu kadar az geldi azda sürdü ilk defa tuhafıma gitti miğdem bulanınca bide yüzüm değişinde karnım şişince afalladım tedirgin oldum test yapmıştım dün değil öbür gün negatif çıktı normalde dün adet olmam lazım geçen ay 13ünde olmuştum bu ay 6sında oldum normal adet tarihim geldi yarın yaparım inşallah sonuç ne bakıcaz hayır bilsem hamileyim ilacımı bırakırım almam çok tehlikeli çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…