Ben omepa bi kutu içtim sizdemi lekelenme oldunuz. Ben lekelenmeden sonra bi daha gelmedi gelirmi diye bekledim ama bu ayki adetimi bekliyorum bakalım Nisan 30 sıralarındaNe tesadufturki bende ayni ilaclari/ vitaminleri kullaniyorum ve camurumsu adet goruyorum ikidir. Ilkindr hic aci hisetmedim, bu sefer sancim var ve sanki bicak sokuyolarmis gibi.. Acaba follik asitle yada omepayla bi alakasi varmi durumun? Subattan belli duzenli kullaniyorum ve yani sira microgynon. Onun yan etkisi diye dusunmustum.. Kafamda deli sorular
Senin adetin yaklaşmış yine canım benimki 30 nisandı. Geçen pazar klomen bitti çok erken yumurtladım geçen hafta pazartesi pikti ve haftayı iyi değerlendirdik. Bu kadar kısa sürede yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum ama adet günüme de çok var. Kafam çok karışık senin gibi. Lekelenme bittikten üç gün sonra gebelik belli oluyo diyolar. İnşallah sen de gebesindir:)Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum inofolic kullanıyorm bayadır. En son adet 18 nisan . 13 mayısdan beri az az lekelenme şeklinde kqnama yaşıyorum . Gün içinde bir geliyor bi bakıyorum gelmiyor ama hala devam ediyor anlamadım neyin nesi
Adet oldunuzmuKızlar selam ben de şuan aynı durumu yaşıyorum. Aranızda hamile olan var mı? Adetime 12 gün var. Bu ay klomen kullandım ve bugün kahverengi lekelenme yaşıyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi?
Adet oldum sonrasında yine klomen ve çatlatma iğnesi kullandım . Bugün 8. Gün beklemedeyim :) sen neler ypıyosun?Adet oldunuzmu
Ben o lekelenmeden sonra adet oldum fakat geçen ay gecikti söktürü kullanıcam bugün doktora gittim klonun verdi allahım şifa olsun inşallah bunsefer olurAdet oldum sonrasında yine klomen ve çatlatma iğnesi kullandım . Bugün 8. Gün beklemedeyim :) sen neler ypıyosun?
İnşallahBenimde negatif canım adeti bekliyoruminşallah bu ay kavusuruz