- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmazİyi geceler hanımlar ,bata 3 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? Var mı böyle bir şey yaşayan . Ya yerleşme kanaması yaşıyorum şu an ya da erken regl oldum . Hiç akşam vakti adet olmam ben o yüzden aklım karıştı ☺
Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .Canim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmaz
Insallah yerlesme kanamasidir canim benim gecen ay senin dedigin gibi oldu benimde adetim normalde sökülür dü hemen ama 3 4 gün hep bu sekilde acik renkli akintilarm oldu hamileyim herhalde dedim ama 5.gun söküldü ve ilk defa bu sekilde bisey yasadim. Umarim senin böyle olmazCanım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Yerleşme kanaması koyu kahve tonu bir renkte olur ama hayırlısı.Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Merhaba.Bende bugün adet olmam gerekirken benimde sabah uyandığımda akıntıyla karışık kahverengi kanamam geldi çok az.Şimdi de sürekli kontrol ediyorum ama adet kanaması olmadı sancım da yok acaba sizin de böyle mi olmuştu?Canım ben oğlumda tam adet olacağım gün çok az bir kahverengi leke gelmişti yani adet gibi değilde daha koyu bir renkti. Ama yerleşme kanamasının pembemsi olduğunu söyleyen de var. İnşallah yerleşmedir kuzum bir kan ver emin olursun hemde :)
Ben de aynı şeyi yaşadım bu ay ama devamı gelmedi beyaz akıntıya döndü bugün test yaptım hafif silik çıktıCanım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
O zaman hamilelik vardır inşallahBen de aynı şeyi yaşadım bu ay ama devamı gelmedi beyaz akıntıya döndü bugün test yaptım hafif silik çıktı
3gun önce akıntı ile kan geldi ama devamı olmadı akıntıdan 3 gün öncede yürürken rahime keskin ağrı giriyordu bu ay umursamadım belki tutmusturO zaman hamilelik vardır inşallah ☺
Kaç Aydır deniyordunuz? Eğer devamı gelmemişse bence yerleşme kanamasıdır kan vermediniz mi3gun önce akıntı ile kan geldi ama devamı olmadı akıntıdan 3 gün öncede yürürken rahime keskin ağrı giriyordu bu ay umursamadım belki tutmustur
3yıldır istiyoruz canım bu ay ilk kez böyle oldu.az önce akıntı ile yine kan geldi devamı yine beyaz akinti sabah ilk idrarla yine test yapacamKaç Aydır deniyordunuz? Eğer devamı gelmemişse bence yerleşme kanamasıdır kan vermediniz mi
Canım benimki akıntıyla karışık değilde direk kahverengi bir lekeydi yani seninkide belki olabilir çünkü benmde sancım fln yoktu bekledim bir gün iki gün gelmedi adet bende test yaptım pozitif ti seninde oyle olur umarımMerhaba.Bende bugün adet olmam gerekirken benimde sabah uyandığımda akıntıyla karışık kahverengi kanamam geldi çok az.Şimdi de sürekli kontrol ediyorum ama adet kanaması olmadı sancım da yok acaba sizin de böyle mi olmuştu?
Ya , inşallah inşallah yerleşme kanamasıdır3yıldır istiyoruz canım bu ay ilk kez böyle oldu.az önce akıntı ile yine kan geldi devamı yine beyaz akinti sabah ilk idrarla yine test yapacam
Evet adet günüm geçti 1gun kala kanamam oldu bitti az önce yine kahverengi akıntı geldi sadece peceteye devamı yok beyaza dönüyor inşallah yerleşme kanamasidirYa , inşallah inşallah yerleşme kanamasıdırPeki günün geçti mi
Anladım canım sağol cevap verdiğin için.hala adet denecek bir kanamam olmadı kahverengi akıntı var az miktarda bakalım sabah bir test yapmalıyımCanım benimki akıntıyla karışık değilde direk kahverengi bir lekeydi yani seninkide belki olabilir çünkü benmde sancım fln yoktu bekledim bir gün iki gün gelmedi adet bende test yaptım pozitif ti seninde oyle olur umarım![]()