Kahverengi yada pembemsi olıyor ve yoğunluğu kişiye göre değişir. Benimki orta yoğunluktaydı sulu gibiydi mesela dört beş gün sürdüYerlesme kanamasi adette olduğu gibi ayni miktarda mi oluyor adetle aynı durumda mi yaşanıyor yardımcı olur musunuz lütfen
Yani adetteki gibi değil mi yani birkac damla değil? Birde adet ağrısı gibi agrın var miydiKahverengi yada pembemsi olıyor ve yoğunluğu kişiye göre değişir. Benimki orta yoğunluktaydı sulu gibiydi mesela dört beş gün sürdü
Evet kasık ağrım vardı ama ben aşırı yaşadığm için hafif ağrılardı. Bazısında bi damla oluyor bazısında gün boyu sürüyor. Benim bi gün bi ped takacak kadar oluyordu mesela ertesi gün yokYani adetteki gibi değil mi yani birkac damla değil? Birde adet ağrısı gibi agrın var miydi
Bende de bugün 8de başladı biraz oldu akıyor bakalım hayırlısıEvet kasık ağrım vardı ama ben aşırı yaşadığm için hafif ağrılardı. Bazısında bi damla oluyor bazısında gün boyu sürüyor. Benim bi gün bi ped takacak kadar oluyordu mesela ertesi gün yok
Sadece kahverengi ve acik pembe mi oluyor yoksa kırmızı da olabilir mi kan rengi yerleşme kanamasında acaba bir bilgin var mı cnmKahverengi yada pembemsi olıyor ve yoğunluğu kişiye göre değişir. Benimki orta yoğunluktaydı sulu gibiydi mesela dört beş gün sürdü
Açıkcası normal adet kanı renginde olan hiç duymadım. Benim ilk pembeydi baya pembemsi yani. Sonra kahverengi hatta turuncumsu bile olduSadece kahverengi ve acik pembe mi oluyor yoksa kırmızı da olabilir mi kan rengi yerleşme kanamasında acaba bir bilgin var mı cnm
Ne kadar sürdü ağrıların cnm ben neredeyse bazen hiç kaldıramayacak dereceye geliyorum sankiBenim sulu açık kahverengiydi 1 defa oldu sadece ama belim ve kasıklarım çok ağrıdı
Benim kanamam kırmızı olmaya başladı sanırım adet kanaması çok üzülüyorumBirkaç gün sürdü
Doktora gittiniz mi ben lekeyi görür görmez acele gittim bana progestan verdi düşük önleyiciBenim kanamam kırmızı olmaya başladı sanırım adet kanaması çok üzülüyorum
Hayır gitmedim hiç doktora gitmeli miyimDoktora gittiniz mi ben lekeyi görür görmez acele gittim bana progestan verdi düşük önleyici
Hamileliğin varsa ve devam ediyorsa kanaman gitmelisin benceHayır gitmedim hiç doktora gitmeli miyim
Nasıl anlıyorsunuz acaba açıklarmısınız yerleşme kanamasını benimde normal adet uzunluğu garanti 5 gün falan oluyordu 1 gün aşırı kanamam oldu ertesi gün azaldı ve 3. Günüm hiç yok böyle hiç olmamıştı budamı yerleşme kanaması acaba çok merak ediyorum ama bilmiyorumBenimki dünden beri devam ediyor kanamam ağrılarımda dune göre çoğaldı normal mi öyle olması
Test yap cnm evde gebelik testi bende bilemiyorum cnm vallaNasıl anlıyorsunuz acaba açıklarmısınız yerleşme kanamasını benimde normal adet uzunluğu garanti 5 gün falan oluyordu 1 gün aşırı kanamam oldu ertesi gün azaldı ve 3. Günüm hiç yok böyle hiç olmamıştı budamı yerleşme kanaması acaba çok merak ediyorum ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?