Yerlesme kanamasi

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Yerlesme kanamasi adette olduğu gibi ayni miktarda mi oluyor adetle aynı durumda mi yaşanıyor yardımcı olur musunuz lütfen

Yerlesme kanamasi adette olduğu gibi ayni miktarda mi oluyor adetle aynı durumda mi yaşanıyor yardımcı olur musunuz lütfen
Kahverengi yada pembemsi olıyor ve yoğunluğu kişiye göre değişir. Benimki orta yoğunluktaydı sulu gibiydi mesela dört beş gün sürdü

Yani adetteki gibi değil mi yani birkac damla değil? Birde adet ağrısı gibi agrın var miydi
Evet kasık ağrım vardı ama ben aşırı yaşadığm için hafif ağrılardı. Bazısında bi damla oluyor bazısında gün boyu sürüyor. Benim bi gün bi ped takacak kadar oluyordu mesela ertesi gün yok

Bende de bugün 8de başladı biraz oldu akıyor bakalım hayırlısı

Kahverengi yada pembemsi olıyor ve yoğunluğu kişiye göre değişir. Benimki orta yoğunluktaydı sulu gibiydi mesela dört beş gün sürdü
Sadece kahverengi ve acik pembe mi oluyor yoksa kırmızı da olabilir mi kan rengi yerleşme kanamasında acaba bir bilgin var mı cnm

Sadece kahverengi ve acik pembe mi oluyor yoksa kırmızı da olabilir mi kan rengi yerleşme kanamasında acaba bir bilgin var mı cnm
Açıkcası normal adet kanı renginde olan hiç duymadım. Benim ilk pembeydi baya pembemsi yani. Sonra kahverengi hatta turuncumsu bile oldu

Benimki dünden beri devam ediyor kanamam ağrılarımda dune göre çoğaldı normal mi öyle olması
Nasıl anlıyorsunuz acaba açıklarmısınız yerleşme kanamasını benimde normal adet uzunluğu garanti 5 gün falan oluyordu 1 gün aşırı kanamam oldu ertesi gün azaldı ve 3. Günüm hiç yok böyle hiç olmamıştı budamı yerleşme kanaması acaba çok merak ediyorum ama bilmiyorum

Test yap cnm evde gebelik testi bende bilemiyorum cnm valla

Canım bende 1.5 yıldır bekliyorum Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…