Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi günler arkadaşlar benimde sizi bir sorum olacaktı adet günüm Dün yani 17 aralıktı eşimle en son 5 aralıkta ilişkiye girdik bugünde hafif az miktarda kanamam oldu ve karnım şuan aşırı gergin patlayacak gibi acaba yerleşme kanaması adetten sonra görülür mu?

İyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.

Yerleşme kanaması nasıl oluyor ? Ben 2 Aralık da kimyasal gebelik yaşadım şimdi 3 gün kahverengi lekeler geldi ve kesildi adetime de 1 hafta var

Yerleşme kanaması herkeste olmaz sadece kadınların yüzde 33 ünde meydana gelir.Devamı>>

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar Kahveden de koyu hatta siyaha yakın yerleşme kanaması olur mu
Benim de tam olarak böyle. Adetime 1 hafta kala basladi. Adet günüm 2 gün gecikti ama hala gunde 1 defa boyle akinti oluyor. Cok merak ediyorum gebelikten mi yoksa bu ay klomen tablet kullanmistim ondan ötürü mü diye. Ama uzulmemek icin gebelik testi de yapmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…