• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi günler arkadaşlar benimde sizi bir sorum olacaktı adet günüm Dün yani 17 aralıktı eşimle en son 5 aralıkta ilişkiye girdik bugünde hafif az miktarda kanamam oldu ve karnım şuan aşırı gergin patlayacak gibi acaba yerleşme kanaması adetten sonra görülür mu?

İyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.

Yerleşme kanaması nasıl oluyor ? Ben 2 Aralık da kimyasal gebelik yaşadım şimdi 3 gün kahverengi lekeler geldi ve kesildi adetime de 1 hafta var

Yerleşme kanaması herkeste olmaz sadece kadınların yüzde 33 ünde meydana gelir.Devamı>>

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar Kahveden de koyu hatta siyaha yakın yerleşme kanaması olur mu
Benim de tam olarak böyle. Adetime 1 hafta kala basladi. Adet günüm 2 gün gecikti ama hala gunde 1 defa boyle akinti oluyor. Cok merak ediyorum gebelikten mi yoksa bu ay klomen tablet kullanmistim ondan ötürü mü diye. Ama uzulmemek icin gebelik testi de yapmiyorum:)

Back