• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması???

Ya ben de dünden beri bunu yaşıyorum kahverengi geliyor adetim pazartesi günü olması gerek. Her an adet olabilirim gibi göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var her iki kasığıma da bir şey batıyor gibi oluyor. Test yapmaya korkuyorum salı günü kan testi yaptırmıştım meraktan ve negatif çıkmıştı

Kızlar bende oglumda adetden 1hafda once birlikde oldukdan sora pempesi oldu 2defa yerleşme kanamasiymis ola bilir ama test için bekleyin yalnis gostere bilir varsada yoksada o yüzden gecikmeni bekleyin ve çok dusunmeyin psikoloji durumdan olmuyo dienlere kafa takmayin her bir yeni evlenen ve bebek isteyen kadin cift cizgiye gorenee kadar belirti arar kendine umutla belker bu normal isteyen herkese Allah versin İnsallah

2279237

Benim yumurtlama günü 3 hazirandı. Çalışmalar yapıldı. Bat pazartesi normalde hiç şaşmaz, bugün lekelenme oldu yarın bakıcam artık adete mi donecek gorecegiz. Umarım dönmez bebek istiyoruz. :emir_bebek:
Benim adete döndü malesef çok umutluydum ama inşallah senin meleğin tutunabilmiştir sana 🙏🙏

Ya ben de dünden beri bunu yaşıyorum kahverengi geliyor adetim pazartesi günü olması gerek. Her an adet olabilirim gibi göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var her iki kasığıma da bir şey batıyor gibi oluyor. Test yapmaya korkuyorum salı günü kan testi yaptırmıştım meraktan ve negatif çıkmıştı
Benimde negatif adet oldum maalesef 😞

Back