• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması???

Sevenkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
119
46
13
28
Merhaba kızlar adetime 3 gn var bugün beyaz akıntı ve hafif açık pembe bi leke geldi peçeteye sildiğimde 2 defa devamı gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilirmi?🙏

Merhaba kızlar adetime 3 gn var bugün beyaz akıntı ve hafif açık pembe bi leke geldi peçeteye sildiğimde 2 defa devamı gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilirmi?🙏
Genelde yerleşme kanaması adet günü geçtikten sonra olur ama, böyle adetten önce gelen ufak pembelikler beni zamanında çok yanılttı. :/ sonrasında adet oldum her seferinde. Ayrıca yerleşme kanaması kahverengiydi benim.
Tabi herkese aynı olacak diye bir şey yok, eğer gebe isen ve o kanamanın yerleşme olduğunu düşünüyorsan normal testte de pozitif çıkar, erken yapmaya gerek yok..

Genelde yerleşme kanaması adet günü geçtikten sonra olur ama, böyle adetten önce gelen ufak pembelikler beni zamanında çok yanılttı. :/ sonrasında adet oldum her seferinde. Ayrıca yerleşme kanaması kahverengiydi benim.
Tabi herkese aynı olacak diye bir şey yok, eğer gebe isen ve o kanamanın yerleşme olduğunu düşünüyorsan normal testte de pozitif çıkar, erken yapmaya gerek yok..
İnternette 3 7 gün önce yerleşme kanaması olur yazıyordu bilemedim şimdi Allahım hayırlısını yaşatsın 🙏

Geçen ay oldu adetten 3 gün önce ama koyu kahverengi leke olarak geldi ve devam etti kırmızılaştı bu 2 defa peçeteye silince geldi sonra kesti ve bunun rengi çok çok açık pembe
Dün gece de bel ağrım ve rahimimde kasılma vardı bugünde ilk defa sağ kasığım çekiliyor sanki norma hep sol kasık ağrısı olurdu
Bence erken testlerden yapin cünkü bu belirtiler bendede vardi ve hamileyim yani neden olmasin böyle düsünmektense net cevap olur size

Ilk oglumda yaşadım ben bu durumu adetten 5 gün önce bütün gün kahve leke geldi. Hatta dedim ki yine adet oluyorum...ama sonra hiçbirşey gelmedi bir daha sağ kasığımda feci ağrı olmuştu hatırladığım yani olabilir neden olmasın.

Back