Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde başıma geldi hatta 15 gün boyunca kahverengi leke geldi. Ama sonra söküttüm adet oldum hemde çok fazla oldum. Doktorda bişeyim olmadığını söyledi. Sanırım bu tarz şeyler bazen bayanlarda oluyor. Korkulacak bişey yok ama tabi bi muane olman daha iyi olur.
benimde öyle olacak sanırım şimdi sonuçlarım çıktı demir değerim 19, referans aralığının altında. kansızlıktanda olabilir sanırım bu durum. hafta içi artık doktorla konuşup öğreneceğim.

Benimde 7ncü gün oldu 2 gün devam etti. Test yaptığım halde çıkmadı. 3-4 gün daha bekleyip öyle öğrendim hamileliğimi.
Nasıl gelmişti lekeniz benimde adete 3 gun var dün yani 4 gün kala sabah sarımsı öğleden sonra kahverengiye donmustu oeceteye silince geliyodu ama geceden beri birşey gelmedi bugün 3 gün kaldı bata sen leke geldikten kac gun sonra test yaptın canm çünkü ben 5 gün kala evde test yaptım ama cikmadi

Nasıl gelmişti lekeniz benimde adete 3 gun var dün yani 4 gün kala sabah sarımsı öğleden sonra kahverengiye donmustu oeceteye silince geliyodu ama geceden beri birşey gelmedi bugün 3 gün kaldı bata sen leke geldikten kac gun sonra test yaptın canm çünkü ben 5 gün kala evde test yaptım ama cikmadi
Benim durum biraz karışıktı. İki kere oldu bende. Biri adete 7 gün kala 2 gün oldu. Aynı anlattığın gibi. 4-5 gün sonra idrar tahliliyle öğrendim. Ertesi gün kan vermiştim hatta çıkmamıştı. Bi de adete 3 gün kala oldu ama o bi hafta sürdü. Sanırım üstüne görmeydi o. Sen de bi kaç gün bekle istersen hem adet olup olmayacağın kesinleşir hem daha garanti olur.

Kızlar herkese merhaba, benim adetim normalde 35-40 günde bir oluyor, PKO var. Bu sefer adet beklediğim tarihten 1 hafta önce kahverengi akıntıyla başlayıp sonra pembe kırmızı bi hal alan, sonra tekrar kahverengileşip biten ( toplamda 48 saat sürdü) bi kanamam oldu. Acaba bu yerleşme kanaması mıydı, yoksa adet mi oldum ama hiç öyle çok koyu renk ve pıhtılı bi kanama değildi:/ Çok kafam karıştı umutlanmak da istemiyorum, idrar testinde bir şey çıkmadı:( Kan da versem mi daha erken mi emin değilim. Arada tek kasığımda sancı olup geçiyor, başka da hiçbi belirti yok göğüs ağrısı vs.

Kızlar herkese merhaba, benim adetim normalde 35-40 günde bir oluyor, PKO var. Bu sefer adet beklediğim tarihten 1 hafta önce kahverengi akıntıyla başlayıp sonra pembe kırmızı bi hal alan, sonra tekrar kahverengileşip biten ( toplamda 48 saat sürdü) bi kanamam oldu. Acaba bu yerleşme kanaması mıydı, yoksa adet mi oldum ama hiç öyle çok koyu renk ve pıhtılı bi kanama değildi:/ Çok kafam karıştı umutlanmak da istemiyorum, idrar testinde bir şey çıkmadı:KK43: Kan da versem mi daha erken mi emin değilim. Arada tek kasığımda sancı olup geçiyor, başka da hiçbi belirti yok göğüs ağrısı vs.
Pembeye dönmesi dışında süresine kadar aynılarını yaşadım bende. idrar tahlilinde çıkmadı. Kan verdim çıkmadı. Sonradan öğrendim ki kanamadan 3-4 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkıyormuş acele etmişim. Sende biraz sabret bence.

Cevap için çok teşekkür ederim gerçekten. Ben de bugün gideyim kan vereyim diye düşünmüştüm ama acele etmeyim o zaman. Sanki başım dönüyor gibi hissetmeye başladım ama Allahım inşallah psikolojik değildir... Tekrardan teşekkür ederim

Bata 8 gün var. Dün yani bata 9 gün kalası sulu pembemsi damla damla kanamam oldu bugünde peçeteyle sildiğimde kahverengi leke geldi ve bitti. Bu kadar erken yerleşme kanaması olurmu? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim :110:
Canm merhaba benimde oldu adetim bittikten 8 gun sonra kahverengi leke geldi 2 gun surdu akıntı da oldu beyaz la seffaf arası bısey Dı simdi adetim de gectı 5 gun kan verdim gebelik yok beklemedeyim bende

Back