Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayca2533

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
66
30
3
Bata 8 gün var. Dün yani bata 9 gün kalası sulu pembemsi damla damla kanamam oldu bugünde peçeteyle sildiğimde kahverengi leke geldi ve bitti. Bu kadar erken yerleşme kanaması olurmu? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben yerleşmenin yumurtlamadan snra en erken 6 en geç 12 gün fln olablceğini okudum normal olanıda 9 muş genelde olan gün yani. Hesapla bakalım bi kaçncı gun

olur canım zaten döllenme olduktan 5 gün sonra da olduğuna dair video izlemiştim

Her ay heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ay heyecanlanmıycam dedim bu kanama oldu acaba yerleşmemi diye heycanla sabırsızlık bekliyorum yine

canım inşallah yerleşme kanamasıdır.. hayırlı haber alırız:) darısı başıma ben de hesaplıyorum bekliyorumm bata 9 kaldı

Başkada belirtin varmıydı.
Aşırı akıntım vardı. Beyaz, kokusuz ve krem kıvamında. Adet gününe kadar devam etti. Bi de keskin ama kısa süreli sancılar oldu. Ama sancı da yerleşme kanaması gibi 1-2 gün anca sürdü. Bi kaç gün sonra yerini adet sancısına bıraktı. Aynı adet olacakmışım gibiydi. Hatta daha beteri.

kızlar bugün adetimin 5. günü ve hala kanamam olmadı sadece peçeteyi kirletecek kadar kahverengi ve arada bir koyu siyah renkli akıntım oluyor.
idrar testi yaptım negatif, bu sabah kan verdim ama çok stresliyim hamile olabilir miyim?

5 gündür mü böyle.

Benimde başıma geldi hatta 15 gün boyunca kahverengi leke geldi. Ama sonra söküttüm adet oldum hemde çok fazla oldum. Doktorda bişeyim olmadığını söyledi. Sanırım bu tarz şeyler bazen bayanlarda oluyor. Korkulacak bişey yok ama tabi bi muane olman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…