- 22 Nisan 2018
- 66
- 30
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yerleşmenin yumurtlamadan snra en erken 6 en geç 12 gün fln olablceğini okudum normal olanıda 9 muş genelde olan gün yani. Hesapla bakalım bi kaçncı gunBata 8 gün var. Dün yani bata 9 gün kalası sulu pembemsi damla damla kanamam oldu bugünde peçeteyle sildiğimde kahverengi leke geldi ve bitti. Bu kadar erken yerleşme kanaması olurmu? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Hesapladım 7. Günmüş peki tarif ettiğim gibi mi olur yerleşme.Canım ben yerleşmenin yumurtlamadan snra en erken 6 en geç 12 gün fln olablceğini okudum normal olanıda 9 muş genelde olan gün yani. Hesapla bakalım bi kaçncı gun
Ben hiç hamile kalmadm olursa bu ilk olcak ama şuan ölr bişe olmadı bende. Ama cvremdekilerde de yerleşme kanaması olmadı yanlış yönleendirmiyim biln arkadaslar yazsn:)Hesapladım 7. Günmüş peki tarif ettiğim gibi mi olur yerleşme.
Kimsede yazmıyorrBen hiç hamile kalmadm olursa bu ilk olcak ama şuan ölr bişe olmadı bende. Ama cvremdekilerde de yerleşme kanaması olmadı yanlış yönleendirmiyim biln arkadaslar yazsn:)
Benimde 7ncü gün oldu 2 gün devam etti. Test yaptığım halde çıkmadı. 3-4 gün daha bekleyip öyle öğrendim hamileliğimi.Hesapladım 7. Günmüş peki tarif ettiğim gibi mi olur yerleşme.
Bata 8 gün var. Dün yani bata 9 gün kalası sulu pembemsi damla damla kanamam oldu bugünde peçeteyle sildiğimde kahverengi leke geldi ve bitti. Bu kadar erken yerleşme kanaması olurmu? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Başkada belirtin varmıydı.Benimde 7ncü gün oldu 2 gün devam etti. Test yaptığım halde çıkmadı. 3-4 gün daha bekleyip öyle öğrendim hamileliğimi.
Her ay heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ay heyecanlanmıycam dedim bu kanama oldu acaba yerleşmemi diye heycanla sabırsızlık bekliyorum yineolur canım zaten döllenme olduktan 5 gün sonra da olduğuna dair video izlemiştim
Her ay heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ay heyecanlanmıycam dedim bu kanama oldu acaba yerleşmemi diye heycanla sabırsızlık bekliyorum yine![]()
Aşırı akıntım vardı. Beyaz, kokusuz ve krem kıvamında. Adet gününe kadar devam etti. Bi de keskin ama kısa süreli sancılar oldu. Ama sancı da yerleşme kanaması gibi 1-2 gün anca sürdü. Bi kaç gün sonra yerini adet sancısına bıraktı. Aynı adet olacakmışım gibiydi. Hatta daha beteri.Başkada belirtin varmıydı.
5 gündür mü böyle.kızlar bugün adetimin 5. günü ve hala kanamam olmadı sadece peçeteyi kirletecek kadar kahverengi ve arada bir koyu siyah renkli akıntım oluyor.
idrar testi yaptım negatif, bu sabah kan verdim ama çok stresliyim hamile olabilir miyim?
evet 5. gün bugün5 gündür mü böyle.
Geçen ay benim de öyle oldu ama sonra adetim gelmişti canım..evet 5. gün bugün
ben de ilk defa böyle birşey yaşıyorum, hayırlısı olsun ya iste belirsizlik çok kötü hamileysem hamile degilsem adet olmak istiyorumGeçen ay benim de öyle oldu ama sonra adetim gelmişti canım..
Hayırlısı olsun ..
Kafana takma bu kadar..ben de ilk defa böyle birşey yaşıyorum, hayırlısı olsun ya iste belirsizlik çok kötü hamileysem hamile degilsem adet olmak istiyorum![]()
doğru diyorsun takmamaya çalışacam bakalım.Kafana takma bu kadar..
Çok stres bile regl i etkiliyor..
Benimde başıma geldi hatta 15 gün boyunca kahverengi leke geldi. Ama sonra söküttüm adet oldum hemde çok fazla oldum. Doktorda bişeyim olmadığını söyledi. Sanırım bu tarz şeyler bazen bayanlarda oluyor. Korkulacak bişey yok ama tabi bi muane olman daha iyi olur.kızlar bugün adetimin 5. günü ve hala kanamam olmadı sadece peçeteyi kirletecek kadar kahverengi ve arada bir koyu siyah renkli akıntım oluyor.
idrar testi yaptım negatif, bu sabah kan verdim ama çok stresliyim hamile olabilir miyim?
kızlar bugün adetimin 5. günü ve hala kanamam olmadı sadece peçeteyi kirletecek kadar kahverengi ve arada bir koyu siyah renkli akıntım oluyor.