Yerleşme Kanaması

bende kasık batması gibi oluyo bide elim ayagım bosalmıs gibi hissediyorum yutkundugumda midem bulanıyor kusucakmılım gibi ama kusturmadı hiç
Mide bulantısı hemen regli geciktiğini gün başlamiyor 2 hafta geçtikten sonra başlıyor

Arkadaşlar Merhabalar
Bugün eşimle birlikte olmamızın üzerinden 8 gün geçti
İç camasirimda küçücük nohut büyüklüğünde bir kahverengi kan lekesi gördüm
Normalde böyle olmazdı hiçbir zaman
Acaba birşey vardı da o yuzden mi kanadı diye baktım ama hiçbirşey de yok
Sadece o leke var
Tam da 8 gün sonra ilişkiden
Acaba yerlesme kanamasi olabilir mi

Benim de tam sekiz gün sonra hafif kanamam olmuştu bir kere peçeteye silince gelmişti bi gün sonra tekrar geldi sonra devamı gelmedi dün hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanaması olması muhtemel :)

Benim de tam sekiz gün sonra hafif kanamam olmuştu bir kere peçeteye silince gelmişti bi gün sonra tekrar geldi sonra devamı gelmedi dün hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanaması olması muhtemel :)
Hadi bakalım canım sevindirdin beni bu mesajla :) ne zaman test yaptırdın canım

Canım benım de ilişkiden 8 gun sonra geldo kahverengı az bir lekelenme ertesı gun yaptıgım kanda cıkmadı ama doktor anladı hamıle olduğumu , cuma yaptırmkstım salı ise hem idrarda hem de kanda cıktı

Canım benım de ilişkiden 8 gun sonra geldo kahverengı az bir lekelenme ertesı gun yaptıgım kanda cıkmadı ama doktor anladı hamıle olduğumu , cuma yaptırmkstım salı ise hem idrarda hem de kanda cıktı
Miktarı çok az olunca şüphe duydum canım ben de
Bir damla vardi çünkü sadece ama normalde hiç olmaz di böyle birşey bende :) siz böyle dedikçe mutlu oluyorum ben de bakalimm

Hadi bakalım canım sevindirdin beni bu mesajla :) ne zaman test yaptırdın canım
Ben ilişkiden 13 gün sonra test yaptım çok aşırı silik bi çizgi belirdi ama bi saat sonra falan. Hatta ertesi gün tekrar kahve pembe arası akıntı oldu. Sonra battan bir gün sonra sabah idrarıyla yaptım ozaman hemen çıktı. Dün de kan testi verdim bugün sonuç çıkacak inşallah

Belli ol di mu canim

Merhaba benimde reglime 3 gün varken test yaptım negatif çıktı sonra peceteye 1 2 damla kadar kan geldi regli başlıyor sandım ama gelen giden yok yerleşme kanaması olabilirmi benimkide bat 10 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…