• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün aldim sonucu ayın 11de 2kucuk dün 5den küçük cıktı ve yerlesme kanamasını 3-4 gün geçince bhcg yükselirmiş yani gebelik haftası geriden gidiyo
Bendede yerlesme kanamasi oldu adet gunum 3 gun falan gecmisdi.sonra 1 gun sonra hcg 38 cikmisdi

Ya kızlar ben asılama oldum tam bı hafta once... su an adetıme bır hafta var ama ıkı gundır sıddetlı agrılarım var adet sancısı gıbı, belımde agrıyor adetım bu yasıma kadar hıc erken gelmedı sızce bunlar belırtı olabılır mı

Merhabalar, yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi , adetime 5 gün kala akşam 9 gibi kahverengi bi leke geldi adetimin başladığını düşündüm, 5 6 saatte bi sadece lavaboya girdiğimde kırmızı kahverengi gibi bi kanamam oluyo ancak lavaboya gitmediğimde herhangi bi kanama gelmedi,2 gündür bu şekilde, yerleşme kanaması bu şekilde olan var mı, normalde ilişkiye girdiğim tarihe baktığımda tam bugünlerde yerleşme kanaması olması gerekiyo ama adet mi onu da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Back