• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben geçen hafta yaşadım yerleşme kanaması , lavaboya girdiiğimde açık pembe kanamam olduğunu gördüm tabi ben adet oluyorum dedim ve sancım başladı ağrı kesici aldım geçti ve birdaha sancı yaşamadım birkaç saat sonra kanamada durdu ve 4 gün sonra hamile olduğmu öğrendim

Canım ben geçen hafta yaşadım yerleşme kanaması , lavaboya girdiiğimde açık pembe kanamam olduğunu gördüm tabi ben adet oluyorum dedim ve sancım başladı ağrı kesici aldım geçti ve birdaha sancı yaşamadım birkaç saat sonra kanamada durdu ve 4 gün sonra hamile olduğmu öğrendim
benimde adetime 4 gün var kahwerengi lekebgeliyor biraz sancımda var. Bende içsem mi ilaç bişey olmaz heralde.

Kızlar merhaba bsey ögrenmek istiyorum. Ben duzensız ıkı ayda bır adet hatta bazen 3 ay bıle oluyo ve ilacla adet olan biriyım. Gecen ayın 20 de adet oldum normalde bu ay olmamam lazım kı olsamda daha 1 hafta var . Dun esimle beraber olduk ve hemen kalkıp tuvalete gttım peceteye pembe bı leke geldı ardındna bes dakıka boyunca agrım oldu sonra gectı sabah kahve rengı bı akıntım oldu acaba bu ne yerlesme kanaması dye bsey varmıs internettenn baktıgımda. Agrı yapar dyo ama bılmıyorum bilen varmı

hanımlar adetim geceli 4 gün oldu ve ayın11 de 2< kantahilili bugun 5< kücük cıktı sabahta 1 damla kan geldi mesanem sanki dolu gıbı wc gıdıyorum damla damla idrar geliyo pectede kan yok hassas gebelik testı negatıf cıktı nette yerlesme kanamasından 3-4 gun bchg yukselirmş oyle yazıyo yasayan varmı

Adetim 8 gün gecikti. Eczane testi negatif. Kan tahliline gidicem gidemedim. Sancı da yok kanama da

hanımlar adetim geceli 4 gün oldu ve ayın11 de 2< kantahilili bugun 5< kücük cıktı sabahta 1 damla kan geldi mesanem sanki dolu gıbı wc gıdıyorum damla damla idrar geliyo pectede kan yok hassas gebelik testı negatıf cıktı nette yerlesme kanamasından 3-4 gun bchg yukselirmş oyle yazıyo yasayan varmı
Adetin 4 gun gecmis.hcg 2mi cikmis?testdede cikmamis yazmissin bekle adet olmazsan yine tahlil yapdirirsun.bide o idrarinda oyle olmasi enfeksiyondan ola bilir canim

Çamur gibi yine bir damla seklinde ve silincede siyah pıhtı vardı hanımlar yerlesme kanamasını sizce

Hala sökülmedim hala pencereye birşey gelmiyo yerlesme kanamasimi diye düşünüyorum kasigimda batmalar oluyo lütfen yaşayan tecrübe edenler yazsin

Back