Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde adetime 4 gün var kahwerengi lekebgeliyor biraz sancımda var. Bende içsem mi ilaç bişey olmaz heralde.Canım ben geçen hafta yaşadım yerleşme kanaması , lavaboya girdiiğimde açık pembe kanamam olduğunu gördüm tabi ben adet oluyorum dedim ve sancım başladı ağrı kesici aldım geçti ve birdaha sancı yaşamadım birkaç saat sonra kanamada durdu ve 4 gün sonra hamile olduğmu öğrendim
sabredyim o zmn kramp giriyor karnımaİlaç içme. Çok zararlı ilk 3 ay özellikle. Hamile olabilirsin.
Bendede olmusdu kahverengi gelmisdi sancimda olmusdu ayni adet sancisi gibisabredyim o zmn kramp giriyor karnıma![]()
adetmişim ben canim oldum sonradanBendede olmusdu kahverengi gelmisdi sancimda olmusdu ayni adet sancisi gibi
Canim uzulme hayirlisi bende hep adet oldugumda belki arkasi gelemez diye beklerdim 3cu yilimda kaldim hamile.Allah vaktinde verir hemde hayirlisiyla.insAllah olucak merak etme Allah kerimadetmişim ben canim oldum sonradan![]()
insallah saglikli hayirli bebeklerimz olrCanim uzulme hayirlisi bende hep adet oldugumda belki arkasi gelemez diye beklerdim 3cu yilimda kaldim hamile.Allah vaktinde verir hemde hayirlisiyla.insAllah olucak merak etme Allah kerim
bende agri olmadi benim tam edet olacagim gune denk geldi kahverengimsi akinti oldu bir iki gun sonra kesildiKızlar yerleşme kanaması oldgnda adet sancısı gibi agrılar oluyor mu?
Canim ben adet oldum sanmisdim 1 kere kahverengi bisey geldi sonrada 1 damla ve hamileymisimSimdi agrım.yok ama kahverengı akıntım var sizce bu nedır
Adetin 4 gun gecmis.hcg 2mi cikmis?testdede cikmamis yazmissin bekle adet olmazsan yine tahlil yapdirirsun.bide o idrarinda oyle olmasi enfeksiyondan ola bilir canimhanımlar adetim geceli 4 gün oldu ve ayın11 de 2< kantahilili bugun 5< kücük cıktı sabahta 1 damla kan geldi mesanem sanki dolu gıbı wc gıdıyorum damla damla idrar geliyo pectede kan yok hassas gebelik testı negatıf cıktı nette yerlesme kanamasından 3-4 gun bchg yukselirmş oyle yazıyo yasayan varmı
Bence hcg testi yapdir kesin cozum o canimAdetim 8 gün gecikti. Eczane testi negatif. Kan tahliline gidicem gidemedim. Sancı da yok kanama da
Canim bilemiyorumki yerlesme kanamasida olar bilir isdersen bir test yap yineHala sökülmedim hala pencereye birşey gelmiyo yerlesme kanamasimi diye düşünüyorum kasigimda batmalar oluyo lütfen yaşayan tecrübe edenler yazsin