• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Snmkvk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
50
23
3
31
Merhaba kızlar...
Adetime 10 gün var bugün günlük pedim de pembemsi bi akıntı oldu ağrım yok gerisi gelmedi sabahtan beri bu durumu yaşayıp hamile olan var mı? Yerleşme kanaması böyle mi oluyor? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim :)

bu yerlesme kanamasi olabilir gibi duruyor kan verirsen hemen sonuc almis olursun. yok beklerim diyorsan adetini bekle :)

Hazır konu açılmışken bende soruyum yumurtlamadan bir hafta sonra sonra pembe lekelenmem basladi simdi de kahverengi 3 gündür devam ediyo ilk defa böyle bişey oldu adetime 7 gün var sizce benimki de yerleşme olabilirmi? :işsiz:

Hazır konu açılmışken bende soruyum yumurtlamadan bir hafta sonra sonra pembe lekelenmem basladi simdi de kahverengi 3 gündür devam ediyo ilk defa böyle bişey oldu adetime 7 gün var sizce benimki de yerleşme olabilirmi? :işsiz:
Olabilir canım benimde bugün kahverengiye döndü doktorumu aradım adet gününü bekleyelim test için dedi bekliyorum bende inş hamileyizdir :)

Kız olablr cnkuyumrtlama gnu kan gelyr sennde yumurtlamadan snra geldyse vardr belki ayy hadi hyrlisi kuzu ya:)

Kız olablr cnkuyumrtlama gnu kan gelyr sennde yumurtlamadan snra geldyse vardr belki ayy hadi hyrlisi kuzu ya:)

Herkeste yumurtlama gününde kan gelir mi? Yoksa kişiden kişiye göre değişir mi?
Mesela bende adetler arasındaki o sürede hiç gelmiyor, hiç lekelenmem olmaz.

Herkeste yumurtlama gününde kan gelir mi? Yoksa kişiden kişiye göre değişir mi?
Mesela bende adetler arasındaki o sürede hiç gelmiyor, hiç lekelenmem olmaz.
Yok hayr mesela benim hep gelmez bir kere geldi hamileym sandm yumrtlama kanyms normlde gelmyr hep cnm

Bende bu zamana kadar ne yumurtalama dönemin de ne de sonra böyle oldu canim. Zaten yumurtlamadan sonra 7. Günü basladi 4 gündür devam ediyo kahverengi şekilde korkuyorum bi yandanda kötü bişey olmasinda

Bende bu zamana kadar ne yumurtalama dönemin de ne de sonra böyle oldu canim. Zaten yumurtlamadan sonra 7. Günü basladi 4 gündür devam ediyo kahverengi şekilde korkuyorum bi yandanda kötü bişey olmasinda
Benimde ilk defa bu ay başıma böyle bişey geldi kötü düşünmeyelim inş yerleşme kanamasidir olmadı şimdi acile gidim o kadar sabırsızlanıyorum ama erken daha düşünuyorum çünkü adetime 9 gün var daha

Bi test yap canm belki vardr baksana klomen hepsni kullanysn cnm belki tutmstr cnm ama dr a gt ama ilk once test yapsna ben merk ettm cok ya

Merhaba benimde adetime 11 GÜN var dün gece ilişkiden sonra meniyle birlikte PEMBE AKINTI geldi baska da gelmedi anlamadım bende yerlesme kanaması mi acaba birde kac gündür çok kasik ağrım var

Ilk defa böyle bir şey gördüm bende daha önce hiç yaşamadım böyle birşey acaba bende test yapsam cikarmiki

Ilk defa böyle bir şey gördüm bende daha önce hiç yaşamadım böyle birşey acaba bende test yapsam cikarmiki
Canım benimde ilişkiden sonra geldi 1 gün sonra yani bugünde iç camasirimda kahverengi leke vardı idrar testi yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var biraz zaman geçsin kan testi yaptiricam bende anlamadim

Bi test yap canm belki vardr baksana klomen hepsni kullanysn cnm belki tutmstr cnm ama dr a gt ama ilk once test yapsna ben merk ettm cok ya
Adetime 6 gün var canım cikmaz ki bence hem yarin tatile gidecez dönünce yapiyim diyorum o zaman varsa çıkar

Canım benimde ilişkiden sonra geldi 1 gün sonra yani bugünde iç camasirimda kahverengi leke vardı idrar testi yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var biraz zaman geçsin kan testi yaptiricam bende anlamadim
Daha çok varmış seninkine canım cikmamasi normal bence 4 5 gün sonra yap testi

anladım ozaman bende beklim bakalım birde sende çok kasık ağrısı oluyormu bende çok oluyor..

Adetime 6 gün var canım cikmaz ki bence hem yarin tatile gidecez dönünce yapiyim diyorum o zaman varsa çıkar
Oo git tatillere benim ki iptal oldu kocamn iki amcasi ayni anda tarfk kazasi gecerdi ve ölduler gidemedk hersy iptal oldu anlcn cnm ama yap sen ynede belki ckar bende adet olmadm yine hep sari akntm var adet olmak istyrm anlcn

Oo git tatillere benim ki iptal oldu kocamn iki amcasi ayni anda tarfk kazasi gecerdi ve ölduler gidemedk hersy iptal oldu anlcn cnm ama yap sen ynede belki ckar bende adet olmadm yine hep sari akntm var adet olmak istyrm anlcn
Hmm anladım canım tatil dönüşünü bekleyecem artık. İnşallah hamilesindir ondan gecikmistir

Back