Yerleşme kanaması yoğunlaşırmı?

Mavishmm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
10
3
6
34
Merhabalar. Adetim biter bitmez yumurtlama göründü ovuluyasyon testimde. Yumurtlamadan tam 6 gün sonra hafif karin ağrısıyla lekelenmeler başladı. Bugün 4. Gun ve sanki daha fazla gelmeye başladı gibi geldi. Gebelik testi yaptım erken gebelik ve normal test ikisindede silik olarak çıktı. Adetim 12 gün var ve suan ağzımda var. Benzer bir durum yaşayan oldumu acaba? Yarin doktora gidicem yinede.

Adetinize 12 gün var yumurtlamadan sonra kanama olması genelde daha az olur ve pedi doldurmaz yerleşme kanaması . acaba gebelik vardı da kimyasala mi döndü

4 gündür tam denilen şekilde lekelenme geliyordu. Simdide yogun dediysem yine çok yoğun değil ama diğer günlerden bir miktar fazla

Merhaba, doktora gittiniz mi? Hamile misiniz acaba

Merhaba kizlar tavsiye istemeye geldim. Dun sabah baş dönmesi vs yaşadım kanama miktarim artmıştı doktora gittim sabahtan. Muayene etti gayet relaks bi sıkıntı yok yumurta çatlamış yanında kist oluşmuş. Donem ortasi kanama normal dedi. Ne gebelik ne başka bisey hic hisey söylemedi. Dun ve bugün kan verdim değerlere bakti Yumurtlaman olmus adet gününü beklicez diyor. Yani normal bi kanama olarak görüyor ben anlamadım. Bu derece kanama normalmi? Soyle tarih edeyim günlük ped kullanıyorum sabah bisey yoktu dolmuş taşmış bile hatta yogun değilse doktorun dediğine göre o nasil oluyor anlamış değilim. Hamilelik testi yaptırdım bch 71 cikti yarin sabah bidaha bakicaz. Başka doktora gidicem artik. Biraz vurdumduymaz geldi bana

Merhaba değeriniz 71 ise gebelik var fakat daha çok yeni iki gün sonra tekrar kan verip değeriniz katlanmış mı baktırıp gebeliği netleştirin hayırlı olsun bana da dua eder misiniz

Merhaba değeriniz 71 ise gebelik var fakat daha çok yeni iki gün sonra tekrar kan verip değeriniz katlanmış mı baktırıp gebeliği netleştirin hayırlı olsun bana da dua eder misiniz
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bugun tekrar baktırdım 92.13 olmuş. Yavas yavas yükseliyor herhalde

Selam kızlar güncelleme yapıyorum. Kist problemim de vardi kanamam baya arttı agri ile beraber hastahaneye gittim. Kimyasal gebelikmis . Değerim düşmeye başlamış zaten kanamalı kist varmış agri vs kaynagida o. Doktor hem düşük var hemde kist kaynaklı kanaman var dedi hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…