• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar

petite woman

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
93
54
8
34
Kızlar merhaba bende bu ay normalin dışında değişiklikler var şöyle özetliyeyim. Benim 1 oğlum var nisan 2012 doğumlu ve ikinci bebişi istiyoruz. Benim adet günüm cuma idi. Evet tam günde oldum ama ilk gün açık pembe ikinci günü kahve lekelenme oldu ve o akşam kesildi ertesi gün hiç gelmedi ondan bir gün sonra yine azıcık kahve leke ama ped dolmuyor tabi az az geliyor. Ben de dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım adetten 5 gün önce yaptırmıştım şüphelerimden yola çıkarak birde işte dün pzrtesi yapıldı ilki 1.20 ikincisi 1.34 Ve şuan hala silince gelen ve damla gibi kahve leke var. Böyle bir durum yaşayan var mı? uzun oldu kusura bakmayın..

Benmde oluyo suan adetim 10 gun gcti gecen hafta kan tahlili verdim 1.2 idi yarin tekrar gidicm dr. Benm 4gun surdu bugun tamamen kesildi gibi lekelenme

Benmde oluyo suan adetim 10 gun gcti gecen hafta kan tahlili verdim 1.2 idi yarin tekrar gidicm dr. Benm 4gun surdu bugun tamamen kesildi gibi lekelenme
Aynı durumdayız canım inşallah bebiş vardır da geç döllenöiştir ne diyelim. Hani daha önce yaşasam tamam dicem ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Sen doktora gidince haber ver ben de pztsi gidicem biraz bekliyeyim dedim..

Aynı durumdayız canım inşallah bebiş vardır da geç döllenöiştir ne diyelim. Hani daha önce yaşasam tamam dicem ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Sen doktora gidince haber ver ben de pztsi gidicem biraz bekliyeyim dedim..
Aynen canim benimde basima ilk defa geliyo haber vericem insallah vardir bebis

Merhaba kizlar benimde gecen hafta kahverengi lekem oldu 1gun ara ara geldi.adetim bugundu ama ben idrar testinde 4gun once silik cizgi yakaladim pazartesi koyu cizgi yakaladim.ve kan tahlili verdik.degerim 60.6 cikti yani suan hamileyim 4 haftalık tabi keseyi gormeden garanti degil saglikli bir gebelik biliyorsunuz.pazartesi tekrar gidicem doktora.ins sağlıkla gelir bebegim.darisida sizlere olsun

Ay
Merhaba kizlar benimde gecen hafta kahverengi lekem oldu 1gun ara ara geldi.adetim bugundu ama ben idrar testinde 4gun once silik cizgi yakaladim pazartesi koyu cizgi yakaladim.ve kan tahlili verdik.degerim 60.6 cikti yani suan hamileyim 4 haftalık tabi keseyi gormeden garanti degil saglikli bir gebelik biliyorsunuz.pazartesi tekrar gidicem doktora.ins sağlıkla gelir bebegim.darisida sizlere olsun
AYY inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde gelir.. Darısı bize inşallah ben pazartesi gidicem doktora ne olacak bakalım.

cok skur canim insallah sagliklidir darisi bizlere

Yok g

Yok gitmedm canim cok kotu oldum morelm bozuldu
Üzülme sıkma canını inşallah önümüzdeki ay hamiş olursun. Hem de 2017nin ilk hamişlerinden. Allah gönlüne göre versin canım. İnsanın içi burkuluyo ama olsun nasipten ötesi yok. Bende bilmiyorum mesela hamilelik var mı yok mu 4 gün önce gittim negatif çıktı. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum bakalım.

Hadi yaaa.. Peki neden kaynaklanıyormuş bu lekeler gittiin mi kadın doğuma...
Ben adetimin geleceği gün lekelenme yaşamıştım.bi kac damla geldi sonra kesildi .tam olarak kanama diyemem akintiyla karışık kanama geldi.
Merhaba hanımlar araniza yeni katıldım simdi yerimde duraniyorum elimden birşey de gelmiyor ben bir buçuk senelik evliyim hiç korunmadim şimdi geçen ay hastalim bittikten bir hafta sonra bende. Kahverengi lekeler geldi sonra aldırış yapmadım normalde gecen ayın 26 Sina kadar adet olmam lazımdı ama hala olmadım bugün ayın 6 iki gün once test aldım yaptım çizginin birisi silik ti emin olamadim bugün yine yaptım test bu defada sadece bir çizgi çıktı lütfen bana yardımcı olun hem kanamam oldu hem goguslerime el vuramiyorum hem de goguslerimin damarları çok belirginleşti hemde akintim var hamile olabilir miyim acaba

Merhaba hanımlar araniza yeni katıldım simdi yerimde duraniyorum elimden birşey de gelmiyor ben bir buçuk senelik evliyim hiç korunmadim şimdi geçen ay hastalim bittikten bir hafta sonra bende. Kahverengi lekeler geldi sonra aldırış yapmadım normalde gecen ayın 26 Sina kadar adet olmam lazımdı ama hala olmadım bugün ayın 6 iki gün once test aldım yaptım çizginin birisi silik ti emin olamadim bugün yine yaptım test bu defada sadece bir çizgi çıktı lütfen bana yardımcı olun hem kanamam oldu hem goguslerime el vuramiyorum hem de goguslerimin damarları çok belirginleşti hemde akintim var hamile olabilir miyim acaba
Öncelikle hoşgeldin.. Bu kaahverengi akıntı yyumurtlama zamanında olabiliyormuş senin adetinden sonra olduğuna göre öyle olabilir ama şuan adetin geçmiş ve hala var. Mutlaka bir kadın doğuma görün. Şimdi kanaman normal mi yoksa yine kahverengi mi?

Sadiye27 bu arada beta hcg yaptır bir de.. Ama işte bazen belli olmuyor böyle şeyler. Herkeste farklı belirtiler farklı haller oluyor. Hakkımızda hayırlısı..

Back