Yerleşme kanaması yaşayanlar ??

Ben yerleşme kanaması olduğunu bilmeden yaşamışım. Önce beklediğim regl gününden bi kaç gün önce damla damla hatta küloda geçen kanama yaşadım. Bütün regl belirtileri mevcuttu. Bugün yarın olurum diye bekliyordum. Korunuyordum bebek ihtimali aklıma bile gelmiyordu zaten bugün yarın regl olacak gibi ağrım vardı. Neyse 1 hafta geçti hala regl olmadım bari test yapayım dedim. Çift çizgi çıktı. Aradan 2-3 hafta geçti tekrar damla damla kanama başladı. Bu sefer de düşük yapıyorum herhalde dedim. Ama ağrım sızım yoktu. Hafiften bir karın ağrısı var ama ağrı da denmez karnımda garip bir his vardı işte. Rahatsız edici değildi. 2. Kanama da 2-3 gün sürdü. Diğerinden daha azdı. En fazla 3-4 damla şeklinde görüyordum. Geç döllenme yaşamışım. Son adet tarihim ve gebeliğim arasında 3 hafta var.

İlk kanamanız da çok az mıydı yoksa normal adet gibi mi gördünüz peki ?

Merhaba kızlar benimde adetimden 2 gün geçti ilk gün hafif kahve lekelenme yaşadım sonra bitti adet oluyorum diye oruçta tutmadım 2 gündür bekliyorum kaset testte çıkar mı yapsam

Evet ilk kanama rengi nasıldı?
Öncelikle benim gecikmemin 5. Gününde pembe lekelenmem oldu lavaboda devamı gelmedi normal renksiz akıntıya dönüştü ertesi gün yine pembe oldu ama devamı yoktu renksize döndü.Sonrakş gün normal renksiz akıntı oldu hic leke yoktu.Gecşkmemin 8. Gününde sabah koyu kahve lekem oldu o gün kan verdim negatif cıktı.Akşam normal regl gibi oldum şuan 4. Günim ve bitmek üzere kanama.Normalde 7-8 gün sürerdi

Merhaba kızlar benimde adetimden 2 gün geçti ilk gün hafif kahve lekelenme yaşadım sonra bitti adet oluyorum diye oruçta tutmadım 2 gündür bekliyorum kaset testte çıkar mı yapsam
Çıkabilir ama geciktiyseniz direk kan vermenizi öneririm testler artık çok yanıltıcı

Ben hamile değilmişim maalesef regl oldum Daha önceki gebeliklerimde de hiç yerleşme kanaması da yaşamamıştım o yüzden ne desem yanlıs olur ama belki yanıtlayacak başla birileri vardır
Çok teşekkür ederim cevabınız için İnşallah istediğiniz bir anda hamilelik haberi alırsınız Biz de çok istiyoruz, 1 buçuk yıllık evliyim, evlendiğim günden beri deniyoruz, hormon testlerimde bir şey yok sadece pcosum var, eşimin sperm testi de güzel çıktı ama hala olmuyor çok üzülüyoruz. Bu mübarek günlerde dua edelim birbirimize

Canım benim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin Bebek isteyenler özellikle duamda .Benim şuan spiralim var zaten ama çok istediğimi farkettim eşim istemiyor ama yazın belki çıkarttırırız diye konuştuk Inşallah bana da o zaman nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…