- 21 Temmuz 2024
- 6
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi koseyasemin
Evet baktım İnternete adet 2 3 gün kala denilmiş ama bir ay da adet dışı iki kez kanama olması ilk defa başıma geldiYerleşme kanaması o kadar erken dönemde genelde olmaz. Adet günü bir gün öncesi iki gün sonrası falan beklenir olursa. O da herkeste olan bir şey değildir yani. Ben yaşamamıştım mesela gebelikte.
Amin. İhmal etmeyin muayene olun siz. Kanama sadece adet günleri olunca normal. Gönlünüzce olsunEvet baktım İnternete adet 2 3 gün kala denilmiş ama bir ay da adet dışı iki kez kanama olması ilk defa başıma geldibir heyecanla acaba mı dedim hayırlısı bakalım
Teşekkür ediyorum tüm isteyenlere inşallahAmin. İhmal etmeyin muayene olun siz. Kanama sadece adet günleri olunca normal. Gönlünüzce olsun
isim verebilir misiniz rica etsemSöylediğiniz durumu yaklaşık 1 seneden daha uzun bir süre yaşadım. Ben de yumurtlama kanamalarını normalleştirmiştim. Tıpkı dediğiniz gibi lekelenme şeklinde biraz da sancının eşlik ettiği bir iki gün süren kanamalar. Hatta yumurtladığımdan oradan emin oluyordum. O gün ovülasyon testi yapsam kıpkırmızı çift çizgi çıkardı.
Sonuç rahim duvarım olması gerekenden fazla kalın ve rahim içi polipler mevcut. Histeroskopi ameliyatı oldum. Sonrasındaki iki adetimde de böyle şeyler hiç yaşamadım. Yumurtlama da o kadar sancılı bir şey değilmiş kanama hiç olmazmış onu anladım. 3. ayımda da gebe kalmıştım. İyi bir hekim bulup adetin 2. veya 3. Günü detaylı rahim muayenesi olmanızı öneririm. Ben 3 ayrı doktora gitmiştim 3. gördü. Artık çevremde burada bu tür şikayetleri olan kim varsa bunu öneriyorum.
Tabii, özelden yazayımisim verebilir misiniz rica etsem
merhaba bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik şuan adetime 3 gün var soluk pembe akıntı oldu çay kaşığı kadar sağ kasıgım da hafif ağrıyor adet mi acaba yerleşme miAmin. İhmal etmeyin muayene olun siz. Kanama sadece adet günleri olunca normal. Gönlünüzce olsun
Erken gebelik testi yaparsanız çıkarmerhaba bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik şuan adetime 3 gün var soluk pembe akıntı oldu çay kaşığı kadar sağ kasıgım da hafif ağrıyor adet mi acaba yerleşme mi
İkisi de olabilir adet yakınken. İnşallah bebiştendirmerhaba bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik şuan adetime 3 gün var soluk pembe akıntı oldu çay kaşığı kadar sağ kasıgım da hafif ağrıyor adet mi acaba yerleşme mi
sabaha regl olurum sandım ama hala yok akıntı da dün oldu bidaha olmadı anlamadım..adet olmama 2 gün var gecikirse kan veririmİkisi de olabilir adet yakınken. İnşallah bebiştendirTest yapsanız çıkar zaten gün az kalmış. Ben erken testle 6 gün kala öğrenmiştim. Normal testte de son 5 günde silik çizgi çıkıyordu. Yerleşme kanaması yaşamadım ama.
Korunmayı bırakınca vücut böyle sapıtmalar yaşıyor ya. Bu ay değilse bile gebelik yakındırsabaha regl olurum sandım ama hala yok akıntı da dün oldu bidaha olmadı anlamadım..adet olmama 2 gün var gecikirse kan veririm
evet öyle kesinlikle 3 senedir evliyim son 3 aydır korunmayı bırakmıştık yorgunluk kasık ağrıları vücudun dengesi şaştıKorunmayı bırakınca vücut böyle sapıtmalar yaşıyor ya. Bu ay değilse bile gebelik yakındır
Ben üçüncü ayımda 6 gün falan gecikmiştim ya dedim yok artık hemen mi olduevet öyle kesinlikle 3 senedir evliyim son 3 aydır korunmayı bırakmıştık yorgunluk kasık ağrıları vücudun dengesi şaştı
Merhabalar bu durum çok aklıma takıldı da HSG filmin de bu hastalık çıkar mı ? Hsg filmi çekildim ve sorun olmadığı söylenildi sizce yine de muayene olmalı mıyım yenidenSöylediğiniz durumu yaklaşık 1 seneden daha uzun bir süre yaşadım. Ben de yumurtlama kanamalarını normalleştirmiştim. Tıpkı dediğiniz gibi lekelenme şeklinde biraz da sancının eşlik ettiği bir iki gün süren kanamalar. Hatta yumurtladığımdan oradan emin oluyordum. O gün ovülasyon testi yapsam kıpkırmızı çift çizgi çıkardı.
Sonuç rahim duvarım olması gerekenden fazla kalın ve rahim içi polipler mevcut. Histeroskopi ameliyatı oldum. Sonrasındaki iki adetimde de böyle şeyler hiç yaşamadım. Yumurtlama da o kadar sancılı bir şey değilmiş kanama hiç olmazmış onu anladım. 3. ayımda da gebe kalmıştım. İyi bir hekim bulup adetin 2. veya 3. Günü detaylı rahim muayenesi olmanızı öneririm. Ben 3 ayrı doktora gitmiştim 3. gördü. Artık çevremde burada bu tür şikayetleri olan kim varsa bunu öneriyorum.