Adetımden bes gun once sıcak basması old sabahında kahve pembe arası leke yasadım bır bıcuk gun surdu gecti adetıme kadar ara ara geldi . Adetım bı gun gecınce test yaptım pozitifti canımMerhaba arkadaslar adetime 8 gun varken once 2 damla pembe akinti geldi ardinda normal kanamaya dondu ama adetimden farkli geldi 2 gun surdu.ilk gun ani sicak basmalari yogun bas agrisi bas donmesi yasadim. Korktum kimyasal gebelikmi yasadim yerlesme kanamasimi yoksa normal adetim mi geldi. Bu durumu yasayanlar yardimci olabilir mi ?
Ayyy Cok guzel hayirli olsun saglikla kucaginiza alin canimAdetımden bes gun once sıcak basması old sabahında kahve pembe arası leke yasadım bır bıcuk gun surdu gecti adetıme kadar ara ara geldi . Adetım bı gun gecınce test yaptım pozitifti canım
Bende ilk iki damla cok pembe oldu sonrasinda kan olduPembe sarı arası birşey oldu
Hakkında hayılısıAyyy Cok guzel hayirli olsun saglikla kucaginiza alin canimbende de geldigi zaman sicak basmasi oldu normalde usuyen ben simdi banamisin demiyorum 2.gunum doldu bitti sayilir sadece wcye gidince geliyor artik insallah benimkiside yerlesme kanamasidir
Amin canim 8 gunum vardi adetime kanama geldiginde.Hakkında hayılısı ❤ Kac gun var adete
Bende de 2 gün kahverengi lekelenme gelmişti sonra daha gelmediMerhaba arkadaslar adetime 8 gun varken once 2 damla pembe akinti geldi ardinda normal kanamaya dondu ama adetimden farkli geldi 2 gun surdu.ilk gun ani sicak basmalari yogun bas agrisi bas donmesi yasadim. Korktum kimyasal gebelikmi yasadim yerlesme kanamasimi yoksa normal adetim mi geldi. Bu durumu yasayanlar yardimci olabilir mi ?
Simdi doktordan geliyorum canim kullandigim ilaclardan dolayi erken gelmis adetim oyle soyledi yerlesme kanamasi degilmisBende de 2 gün kahverengi lekelenme gelmişti sonra daha gelmedi
İnşallah canım Rabbim sana da nasip etsin üzülmeSimdi doktordan geliyorum canim kullandigim ilaclardan dolayi erken gelmis adetim oyle soyledi yerlesme kanamasi degilmis
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin herkese versin rabbimİnşallah canım Rabbim sana da nasip etsin üzülme
Evet canim ben burada cok baktim herkeste senin dedigin gibi olmus benimde 8 gun once gelmisti doktora gittim bugun kimyasallardan dolayi adetin erken gelmis dediKizlar benim adetime daha 8gun var ama az once wc.de lekelenme gordumadet olmaz inşallah yerlesme kanamasida boyle erkenden olurmuki???
Bende kesiliyor adete dönmedi hemde hic bir şey kullanmiyorumEvet canim ben burada cok baktim herkeste senin dedigin gibi olmus benimde 8 gun once gelmisti doktora gittim bugun kimyasallardan dolayi adetin erken gelmis dedi
Insallah guzel haber alirsin canim. Kan kesildikten 5 gun sonra testte cikiyormus 5 gun sonra test yapBende kesiliyor adete dönmedi hemde hic bir şey kullanmiyorumyaaa cok heyacanli bakalım noulcak
AminInsallah canim isteyen herkese nasip etsin herkese versin rabbimhayirlisiyla
Tamam bakalim noulucakInsallah guzel haber alirsin canim. Kan kesildikten 5 gun sonra testte cikiyormus 5 gun sonra test yap
Insallah guzel haberlerin olurTamam bakalim noulucak
Gittim doktora canim adey kanamasiymis haplardan dolayi gelmis insallah yarin 2.asilamami yaptiricamHakkında hayılısıKac gun var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?