Yerlesme kanamasi yasayanlar

Sarazara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
859
433
53
Merhaba arkadaslar adetime 8 gun varken once 2 damla pembe akinti geldi ardinda normal kanamaya dondu ama adetimden farkli geldi 2 gun surdu.ilk gun ani sicak basmalari yogun bas agrisi bas donmesi yasadim. Korktum kimyasal gebelikmi yasadim yerlesme kanamasimi yoksa normal adetim mi geldi. Bu durumu yasayanlar yardimci olabilir mi ?

Adetımden bes gun once sıcak basması old sabahında kahve pembe arası leke yasadım bır bıcuk gun surdu gecti adetıme kadar ara ara geldi . Adetım bı gun gecınce test yaptım pozitifti canım

Pembe sarı arası birşey oldu

Adetımden bes gun once sıcak basması old sabahında kahve pembe arası leke yasadım bır bıcuk gun surdu gecti adetıme kadar ara ara geldi . Adetım bı gun gecınce test yaptım pozitifti canım
Ayyy Cok guzel hayirli olsun saglikla kucaginiza alin canim bende de geldigi zaman sicak basmasi oldu normalde usuyen ben simdi banamisin demiyorum 2.gunum doldu bitti sayilir sadece wcye gidince geliyor artik insallah benimkiside yerlesme kanamasidir

Hakkında hayılısı Kac gun var adete

Kizlar benim adetime daha 8gun var ama az once wc.de lekelenme gordumadet olmaz inşallah yerlesme kanamasida boyle erkenden olurmuki???

Kızlar bakar mısınız adetime 5 gün kala kahverengi leke oldu Bnde adet sandim devamı gelmedi iki gündür normal akıntıya döndü sanki karnım adet olcakmisim gbi unitlenmek istemiyorum ama öyle işte smdi adete 3 gün var

Bende de 2 gün kahverengi lekelenme gelmişti sonra daha gelmedi

Kizlar benim adetime daha 8gun var ama az once wc.de lekelenme gordumadet olmaz inşallah yerlesme kanamasida boyle erkenden olurmuki???
Evet canim ben burada cok baktim herkeste senin dedigin gibi olmus benimde 8 gun once gelmisti doktora gittim bugun kimyasallardan dolayi adetin erken gelmis dedi

Evet canim ben burada cok baktim herkeste senin dedigin gibi olmus benimde 8 gun once gelmisti doktora gittim bugun kimyasallardan dolayi adetin erken gelmis dedi
Bende kesiliyor adete dönmedi hemde hic bir şey kullanmiyorum yaaa cok heyacanli bakalım noulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…