• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar

Evet çok şükür hamileyim hiç beklemediğim anda geldi bende de pcos vardı amh değerim 22 çıkmıştı baya yüksek yani çok yumurta var ama gelişmiyordu. 3 ay letu+çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı. Doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi. Tüplerde sorun çıkmadı allaha şükür o ay bişey kullanmadım kendi halinizde takılın demişti doktorum ve geldi mucize :dua: Hiçbir lekelenme ya da kanama yaşamadım adetime 2gün vardı hergün mutlaka 2 fincan nescafe içen ben tiksindim içemedim benim için büyük bi işaretti :) ve normalden fazla yorulmaya başlamıştım iş çıkışı eve kendimi zor attım ve test yaptım direk net bi şekilde çıktıı. Herkesin farklı oluyor canım bu süreci o yüzden çok kıyaslama onun öyle olmuş bunun böyle olmuş diye.Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bu müthiş duyguyu :KK200:

Anladım cevabınız için çok teşekkür ederim. Tüm yazılanlardan kesin olarak çıkardığım sonuç durumu akışına bırakıp takmamak, rahat olmak. İnşaâllah bunu başarabilirim 🙈🤗

Anladım cevabınız için çok teşekkür ederim. Tüm yazılanlardan kesin olarak çıkardığım sonuç durumu akışına bırakıp takmamak, rahat olmak. İnşaâllah bunu başarabilirim 🙈🤗
Aynen öyle ama çok heyecanlı bi süreç olduğu için insanın içi içine sığmıyor hep bi araştırma hali :) allah sabır versin tüm bebiş bekleyenlere ❤️

Back