Yerleşme kanaması yaşayanlar

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar merhaba bu ay 3. kez çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı doktor da çok umutlu konuştu ikisi de tutabilir belki çift yumurta ikiziniz olur demişti ve dün evlilik yıldönümümüzdü o kadar çok istemiştim ki eşime böyle bi hediye vermek.. İğneden sonra 16. gündü siyaha yakın koyu kahverengi bi akıntım oldu dün sadece o kadar. Normal adet günüm yarın, bugün herhangi bişey yok. Normalde adetimden önce 3 4 gün lekelenmem olurdu ama o kadar koyu renk değil ve sürerdi bikaç gün sonra kırmızıya döner ve sökülürdü. Yarın adet olmam gerekiyor o koyu kahverengiden başka lekelenmem olmadı. Yerleşme kanaması yaşayan var mı öyle bişey olabilir mi? Çok kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içimden bi ses bekle belki bi sürpriz olur diyip duruyor

Hafif koyu renkli leke gelmisti. Yine de doktora gidin derim.

Hafif koyu renkli leke gelmisti. Yine de doktora gidin derim.
gebelik testi yapmaya korkuyorum 3 gün önce yapmıştım negatif çıktı. Yarın adet olmazsam yapmayı düşünüyorum. Aşırı bel ağrısı var bide yürürken bile rahatsız ediyor. Ne kadar sürmüştü lekelenmeniz ?

Aynısını yaşadım sonraki gün adet oldum şiddetli ağrıyla birlikte acillik oldum.Kimyasal gebelikmiş inşallah öyle bir şey değildir kendini üzme ama umutlandırma da

1 gün içinde hafif leke gelmişti sonra bitti. Azdı zaten.

Aynısını yaşadım sonraki gün adet oldum şiddetli ağrıyla birlikte acillik oldum.Kimyasal gebelikmiş inşallah öyle bir şey değildir kendini üzme ama umutlandırma da
Geçmiş olsun canım.. Her ay yaşıyorum aslında ben bu şekilde lekelenme ama 2 3 sürer ve adete dönerdi. Bu sefer sadece birkez oldu çok az ama rengi baya koyu . Adet olacak gibi kıpırdanmalar var bakalım belki yarın sökülür. Ama işte umut bırakmıyor insanın yakasını

kan verin gidin de aynı durumdayım ben de.bugun kahverengi leke geldi.ama yarın kan vereceğim başka türlü netleşmez.

kan verin gidin de aynı durumdayım ben de.bugun kahverengi leke geldi.ama yarın kan vereceğim başka türlü netleşmez.

Bugün olmazsam sabah vereceğim ben de. Hiç olacak gibi de hissetmiyorum kendimi ptesi günü delicesine belim ağrıyordu kopacak gibi o da geçti sizde belirti var mı hiç? sadece hafif göğüs hassasiyeti var bende dün de aşırı baş ağrısı vardı. Hatta belki bebek vardır diye hap içmemek için direndim ama dayanamadım içtim öyle kesildi en son

Çatlatma iğnesi dolayısıyla kanamalarda düzensizlik oluşuyordu bndede.bir gün kanama oluyordu kesiliyordu iki gün sonra bi bakmışım adet olmuşum

Çatlatma iğnesi dolayısıyla kanamalarda düzensizlik oluşuyordu bndede.bir gün kanama oluyordu kesiliyordu iki gün sonra bi bakmışım adet olmuşum

Diğer seferler tam gününde olmuştum adet öncesi 2 3 gün hep lekenleme olur sonra kırmızıya döner sökülürdü. Sizin kaçıncı denemenizde tuttu allah kucağınıza almayı nasip etsin

bende de hiç bir belirti yok sadece akıntım oluyor fazla benim o da her ay aynı şey oluyor.yarın bence de kan verin içiniz rahat etsin.ilaç da içmeyin bence netleşince bakarsınız duruma.

Diğer seferler tam gününde olmuştum adet öncesi 2 3 gün hep lekenleme olur sonra kırmızıya döner sökülürdü. Sizin kaçıncı denemenizde tuttu allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bn klomenle hamile kalmadım cnm gonal f kullandım bir ay .ondan sonraki ay hamile kaldım

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizimledir bebişlerimiz

Şuanda hamile olduğunuz yazıyor Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır

Evet çok şükür hamileyim hiç beklemediğim anda geldi bende de pcos vardı amh değerim 22 çıkmıştı baya yüksek yani çok yumurta var ama gelişmiyordu. 3 ay letu+çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı. Doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi. Tüplerde sorun çıkmadı allaha şükür o ay bişey kullanmadım kendi halinizde takılın demişti doktorum ve geldi mucize Hiçbir lekelenme ya da kanama yaşamadım adetime 2gün vardı hergün mutlaka 2 fincan nescafe içen ben tiksindim içemedim benim için büyük bi işaretti :) ve normalden fazla yorulmaya başlamıştım iş çıkışı eve kendimi zor attım ve test yaptım direk net bi şekilde çıktıı. Herkesin farklı oluyor canım bu süreci o yüzden çok kıyaslama onun öyle olmuş bunun böyle olmuş diye.Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bu müthiş duyguyu

Hamileymissiniz. 2020 5.ayda doğacaksa o zaman yazdığınız tarihlerde hamile kalmışsınız . Doğru mudur ? Yerleşme kanaması miymiş ?
Hayır malesef o ay adet oldum. Doktorum rahim filmi istedi ve bu ay bişey kullanma dedi. İşte zamanı o zamanmış sat 8 agustos daha çok küçük keseyi zor gördük bugun tekrar gideceğiz inşallah güzelce tutunur minnoş Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…