- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
- Konu Sahibi mimarice16
-
gebelik testi yapmaya korkuyorum 3 gün önce yapmıştım negatif çıktı. Yarın adet olmazsam yapmayı düşünüyorum. Aşırı bel ağrısı var bide yürürken bile rahatsız ediyor. Ne kadar sürmüştü lekelenmeniz ?Hafif koyu renkli leke gelmisti. Yine de doktora gidin derim.
gebelik testi yapmaya korkuyorum 3 gün önce yapmıştım negatif çıktı. Yarın adet olmazsam yapmayı düşünüyorum. Aşırı bel ağrısı var bide yürürken bile rahatsız ediyor. Ne kadar sürmüştü lekelenmeniz ?
Geçmiş olsun canım.. Her ay yaşıyorum aslında ben bu şekilde lekelenme ama 2 3 sürer ve adete dönerdi. Bu sefer sadece birkez oldu çok az ama rengi baya koyu . Adet olacak gibi kıpırdanmalar var bakalım belki yarın sökülür. Ama işte umut bırakmıyor insanın yakasınıAynısını yaşadım sonraki gün adet oldum şiddetli ağrıyla birlikte acillik oldum.Kimyasal gebelikmişinşallah öyle bir şey değildir kendini üzme ama umutlandırma da
Test ne zaman yaptınız idrarda çıkar mı acaba varsa direk kan mı vermeli1 gün içinde hafif leke gelmişti sonra bitti. Azdı zaten.
Test ne zaman yaptınız idrarda çıkar mı acaba varsa direk kan mı vermeli
Dün adet günümdü hala olmadım, sabah idrar testi yaptım tek çizgi. Adet olacak gibi kıpırdanmalar da yok kanda da çıkmazsa üzüleceğim cesaret edemiyorumDirekt kan vermek daha iyi erkense testte cıkmayabilir
kan verin gidin de aynı durumdayım ben de.bugun kahverengi leke geldi.ama yarın kan vereceğim başka türlü netleşmez.
Çatlatma iğnesi dolayısıyla kanamalarda düzensizlik oluşuyordu bndede.bir gün kanama oluyordu kesiliyordu iki gün sonra bi bakmışım adet olmuşum
bende de hiç bir belirti yok sadece akıntım oluyor fazla benim o da her ay aynı şey oluyor.yarın bence de kan verin içiniz rahat etsin.ilaç da içmeyin bence netleşince bakarsınız duruma.Bugün olmazsam sabah vereceğim ben de. Hiç olacak gibi de hissetmiyorum kendimi ptesi günü delicesine belim ağrıyordu kopacak gibi o da geçti sizde belirti var mı hiç? sadece hafif göğüs hassasiyeti var bende dün de aşırı baş ağrısı vardı. Hatta belki bebek vardır diye hap içmemek için direndim ama dayanamadım içtim öyle kesildi en son
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizimledir bebişlerimizbende de hiç bir belirti yok sadece akıntım oluyor fazla benim o da her ay aynı şey oluyor.yarın bence de kan verin içiniz rahat etsin.ilaç da içmeyin bence netleşince bakarsınız duruma.
Bn klomenle hamile kalmadım cnm gonal f kullandım bir ay .ondan sonraki ay hamile kaldımDiğer seferler tam gününde olmuştum adet öncesi 2 3 gün hep lekenleme olur sonra kırmızıya döner sökülürdü. Sizin kaçıncı denemenizde tuttu allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizimledir bebişlerimiz
Hamileymissiniz. 2020 5.ayda doğacaksa o zaman yazdığınız tarihlerde hamile kalmışsınız . Doğru mudur ? Yerleşme kanaması miymiş ?Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizimledir bebişlerimiz
Şuanda hamile olduğunuz yazıyorHormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
Hayır malesef o ay adet oldum. Doktorum rahim filmi istedi ve bu ay bişey kullanma dedi. İşte zamanı o zamanmış sat 8 agustosHamileymissiniz. 2020 5.ayda doğacaksa o zaman yazdığınız tarihlerde hamile kalmışsınız . Doğru mudur ? Yerleşme kanaması miymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?