• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi yasayanlar yardimm !!!

Slm kızlar benım adedım bes gun gectıktensonra 6 gunü test yaptım sılık ıkınci cizgi çıktı ve ıkı gun kahve rengı leke ıkı gunde pembe bır leke geldı herkezde olmAZMİŞ BU HAMILELIK BELİRTISI 😃😁

Canim erken gebelik testi al benimki 5 gun once cikti preduktor early ile ama 20.dk da cikti simdi hamileyim adetime 1 gun kala da ikinci resimdeki testim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANM ERKEN GEBELIK TESTI ECZANELERDE BULUNURMU FIAT OLARAK NASIL

Arkadaşlar merhaba bende normalde 5 gün adet olurdum Ekim'in 24 adet oldun 3 gün sürdü ama az birinci gün biraz oldu ikinci gün 4-5 damla kan geldi üçüncü gün ise aynısı oldu ve bitdi adetimin ilk günü bende sancı olurdu ama bu defa olmadı hiç ağrı falan sanki göğüslerim büyümüş midem bulanıyor başım ağrıyor günün kaç saatini uyuyorum uykum geliyor ben de hamile ola bilirmiyim ilişkide olanda karnımda ağrılar oluyor hiç ilişkide olanda ağrı falan olmuyordu ara sıra belim ağrıyor sancım oluyor iki gündür kahverengi 1 damla kan geliyor Soğuklamaya karşı iğne ve ilaç kullanmak istiyorum acaba kullansammı??

Adet olmam gereken zamanda oldu iki gun kadar koyu kahve leke seklinde oldu canim.
benimde iki gündür akıntıyla karışık cok açık renk kanama oluyo lekelenme şeklinde. ama sürekli değil cok az ne nadir oluyorum, suanda hiç gelmiyo kesildi ve adetime 5 gün kala basladı 3 gün sonra normal adet günüm. Acaba yerleşme kanamasımıdır bu? yarın hastaneye gitcem kanda cıkarmı acaba

benimde iki gündür akıntıyla karışık cok açık renk kanama oluyo lekelenme şeklinde. ama sürekli değil cok az ne nadir oluyorum, suanda hiç gelmiyo kesildi ve adetime 5 gün kala basladı 3 gün sonra normal adet günüm. Acaba yerleşme kanamasımıdır bu? yarın hastaneye gitcem kanda cıkarmı acaba
Yerlesme kanamasina benziyor canim.Kan testinde cikar.Hadi İnsaAllah hayirlisiyla hamilesindir :) Beni haberdar et mutlaka yarin tamam mi :)

Eger belirtiler azalip kaybolmussa yerlesme kanamasi degildir canim.Yinede kanda baktir canim.Benim son adet tarihim 7 hazirandi.Bu ay adet olmam gereken gunde yerlesme kanamasi oldu.Yerlesme kanamasi genelde adete 3-4 gun kala ya da beklenen adet gunlerinde olur.Ya cok acik pembe ya da koyu renk olur.Muhtemelen adetin sokulmeye calisiyordur sende psikolojik olarak engelliyorsundur.Cok yasadim bunlari canim.Yarin baktir bhcgye bana haber vermeyi unutma.
Konunun ustunden cok zaman gecmis ama bu yerlesmeden sonrami betahcg yukseliyor acaba

Back