ya kanı görene kadar hicbir belrti yoktu yani bi ara 2 hafta kadar gögüslermde hassasyet vardı belimde kasıklarımda sancılanmalar batmalar vardı ancak artk azalmstı ara ara gelyodu .. ben artk iice ümtlenmstm yani bde endekslenmstm adet olmıycagma dair kanı görnce sok oldm ama kokusu yoktu bde acık kırmızıydı rengi koyu deildi yani .. baskada gelmdi zaten sabahtan beri .. :26:
Eger belirtiler azalip kaybolmussa yerlesme kanamasi degildir canim.Yinede kanda baktir canim.Benim son adet tarihim 7 hazirandi.Bu ay adet olmam gereken gunde yerlesme kanamasi oldu.Yerlesme kanamasi genelde adete 3-4 gun kala ya da beklenen adet gunlerinde olur.Ya cok acik pembe ya da koyu renk olur.Muhtemelen adetin sokulmeye calisiyordur sende psikolojik olarak engelliyorsundur.Cok yasadim bunlari canim.Yarin baktir bhcgye bana haber vermeyi unutma.
tühhinş öyle deildir büşracm ya bende psikolojik oldgnn düşüncesndeym ama mesela suan ble kasıklarmda batma var .. ve cevremdeki herkes benm hamile oldgm düşüncesndeler .. inş yanılıyorzdurda hamileymdr bu sabah belli olucak inş bi acile gidip test yaptrcm .. hadi hayırlısı :18:
Eger belirtiler azalip kaybolmussa yerlesme kanamasi degildir canim.Yinede kanda baktir canim.Benim son adet tarihim 7 hazirandi.Bu ay adet olmam gereken gunde yerlesme kanamasi oldu.Yerlesme kanamasi genelde adete 3-4 gun kala ya da beklenen adet gunlerinde olur.Ya cok acik pembe ya da koyu renk olur.Muhtemelen adetin sokulmeye calisiyordur sende psikolojik olarak engelliyorsundur.Cok yasadim bunlari canim.Yarin baktir bhcgye bana haber vermeyi unutma.
Canım inşaAllah hamilesindir,senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum 2,5 senedir çocuk istiyorum ve her ay bunları yaşadım benRabbim zamanını biliyor canım yoksada üzme kendini.Bak 2,5 senden sonra hamileyim çok şükür.Demekki zamanı bu zamanmış :)Naptın sonuçların çıktı mı?Çok merak ediyorum inşaAllah pozitiftir hayırlısıyla.
ne oldu cnm yaptırdın mı test merak ettık:44: ıns hamılesındır
hayır cnm deilmsmama belrtlerini okadar yasyorm ki . demekki hepsi psikolojik
Bnde öleyim adetime 5gün var ve kanama var az ayrıca göğüs u çlarım sızlıyo 2haftadır.südyen takamıyorum hafif bi koyulaşmada var uçlarında çok halsizim hafif bulantımda var yani kısaca insan kendinde bi değişiklik olduğunu biliyo acaba ne zaman test yaptırsam.yardımcı olurmusunuz.
ah cnm ya hamile değilmişimgaliba kistim var yoksa neden olmayaym ki ? uzun zamandr bukadar sürmüyodu .. hftaya tekrar gelsn bi test yaptrsn dems doktor .. haftaya doktora gtcem inş ..
hımm olsun cnm hayırlısı.. bızımde olmuyor her ay aynı seyler Allah en ıyısını hayırlısını bılır
Canım adet gününden önce yaptırma.Ben adetime 3 gün kala yaptırdığımda negatifti ama adet günümde yaptırdığımda pozitifi gördüm :)
Üzme canım kendini.Psikolojik olarak geciktiriyorsun kist felanda yoktur :) Bunları o kadar çok yaşadımki.Kışın psikolojim yüzünden 2 ay adet olmadığımı bilirim.Kendimizi hamile gibi hissediyoruz ve adetimizi biz geciktiriyoruz.Rabbim zamanını biliyor,kafanı rahatlat.En büyük düşman stres bunu unutma.İnşaAllah tez zamanda güzel haberleri verirsin :)
siz ne kadar süredir istiyosunz ?
1,5 senedır cnm:44:
sizinki daha fazlayms ama bizimkide 13 ay oldu
sızın sebebı var mı yoksa bızımkı gıbı sebepsızmı
Canim merhaba :)ben yeni katildim araniza bi sorum olacak. bir yillik evliyim adet duzensizligim basladi en son 24 haziranda regl oldum bu ay 15 temmuzda kahverengi sonrasinda pembe kan geldi 3 gun surdu. halen adet olmadim yerlesme kananasi olabilirmi. test yaptim bugun negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?