• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi yasayanlar yardimm !!!

harem80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
75
6
98
İstanbul
hanimlar adetime daha 4gun var sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama negatif cikti :( bu gun de hafif pembemsi bi lekelenme oldu.goguslerim 10 gundur cok hassas.meraktan olucem.sizce hamilemiyim? bu lekelenmeyi yasayanlardan yardim rica ediyorum :(

kimse yokmu tecrubelerini paylasacak :((

ben adet tarihimden üç dört gün önce leke görmüştüm ve üstüne adet görmedim,günüm geçince hamile olduğumu öğrendim ama en iyi sonuç bence 2 gün geçsin,test yap evde varsa çıkar.Vardır inşallah..herşeyin hayırlısı tabi..

insallah.bende sadece bi leke gordum devami yok.4gun masi gecicek bilmiyorum.ama umutlandim simdi.cok tesekkur ederim ;)

Canim erken gebelik testi al benimki 5 gun once cikti preduktor early ile ama 20.dk da cikti simdi hamileyim adetime 1 gun kala da ikinci resimdeki testim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405041174568.jpg
    $1405041174568.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 2.546
  • $1405041243345.jpg
    $1405041243345.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 2.411
Canim erken gebelik testi al benimki 5 gun once cikti preduktor early ile ama 20.dk da cikti simdi hamileyim adetime 1 gun kala da ikinci resimdeki testim

canim ben daha onceki aylarda almistim ama ise yaramamisti.tekrar deniim o zaman.sen kac gun once yapmistin lik?

Bende dün yerleşme kanaması yaşadım,bugün kanda baktırdım ve hamileyim.İdrarda net çıkmıyor.Bence en güzeli kanda baktır canım zaten yerleşme kanaması yaşadıysan kanda belli olur.

kızlar slm biz korunmayı 2ay oldu bırakalı gecen ay adetm 6 gün gecikmeyle cok az oldu bu ay da 5 gün gecikti sadece idrara cıktğm zaman lekeler geliyo idrarla birlikte, onun dısında adet olmuyorm..böyle bisey yasayıp hamile kalan var mıdr? ilk defa böyle bisy yasıyorum cevp verirsenz sevinirim.. :18:

canim bu sabah yaptim ama cizgi yok.daha adetime 2gun var.sence sansim.var mi?

Bende dün yerleşme kanaması yaşadım,bugün kanda baktırdım ve hamileyim.İdrarda net çıkmıyor.Bence en güzeli kanda baktır canım zaten yerleşme kanaması yaşadıysan kanda belli olur.

yerleşme kanaması derken o nasıl oldu sizde ?

yerleşme kanaması derken o nasıl oldu sizde ?

Geçen seneki hamileliğimde 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde oldu ama düşükle sonuçlandı.Bu hamileliğimde yalnızca çamaşırıma 2-3 damla kahverengi pıhtı gibi bir şey geldi dahada gelmedi.Ertesi gün kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim.

Geçen seneki hamileliğimde 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde oldu ama düşükle sonuçlandı.Bu hamileliğimde yalnızca çamaşırıma 2-3 damla kahverengi pıhtı gibi bir şey geldi dahada gelmedi.Ertesi gün kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim.

ya bende bu sabah baktm kırmızı kan gelms ama az bde kokusuz yanı adet kanaması gbi deil. adetm gecelide 13 gün oldu sizce yerlesme kanaması olablr mi ?

ya bende bu sabah baktm kırmızı kan gelms ama az bde kokusuz yanı adet kanaması gbi deil. adetm gecelide 13 gün oldu sizce yerlesme kanaması olablr mi ?

Canım adetin sökülecekte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir.Adetle yerleşme kanaması arasındaki afrkları söyliyeyim sen karar ver :) Adet öncesinde hissettiğin bir belirti varsa göğüs hassasiyeti gibi adet olunacağı zaman bu hassasiyet kaybolur ve adet olursun ama belirtiler kaybolmayıpta lekelenme olursa yerleşme kanaması diyebiliriz.Herhangi bir adet öncesi belirtisi var mı?

yınede yakında bı acıl varsa bı tahlıl yaptır. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdm sabah kakltıgımda az bı kan vardı sonra cok az devam ettı tabı ben kanı gorunce dktra gıttım dusuk baslamıstı bıle. tabı yerlesme kanıda olabılır devam etnez o.

Canım adetin sökülecekte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir.Adetle yerleşme kanaması arasındaki afrkları söyliyeyim sen karar ver :) Adet öncesinde hissettiğin bir belirti varsa göğüs hassasiyeti gibi adet olunacağı zaman bu hassasiyet kaybolur ve adet olursun ama belirtiler kaybolmayıpta lekelenme olursa yerleşme kanaması diyebiliriz.Herhangi bir adet öncesi belirtisi var mı?

ya kanı görene kadar hicbir belrti yoktu yani bi ara 2 hafta kadar gögüslermde hassasyet vardı belimde kasıklarımda sancılanmalar batmalar vardı ancak artk azalmstı ara ara gelyodu .. ben artk iice ümtlenmstm yani bde endekslenmstm adet olmıycagma dair kanı görnce sok oldm ama kokusu yoktu bde acık kırmızıydı rengi koyu deildi yani .. baskada gelmdi zaten sabahtan beri .. :26:

yınede yakında bı acıl varsa bı tahlıl yaptır. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdm sabah kakltıgımda az bı kan vardı sonra cok az devam ettı tabı ben kanı gorunce dktra gıttım dusuk baslamıstı bıle. tabı yerlesme kanıda olabılır devam etnez o.

bu sabah gtcem inş :1: her sonuca hazrlklı olmalym RABBM hayrlı haberler almayı nasp eylesn inş

bu arada sizn son adet tarihinz neydi ?

Back