Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yokmu tecrubelerini paylasacak (
insallah.bende sadece bi leke gordum devami yok.4gun masi gecicek bilmiyorum.ama umutlandim simdi.cok tesekkur ederim
Canim erken gebelik testi al benimki 5 gun once cikti preduktor early ile ama 20.dk da cikti simdi hamileyim adetime 1 gun kala da ikinci resimdeki testim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim erken gebelik testi al benimki 5 gun once cikti preduktor early ile ama 20.dk da cikti simdi hamileyim adetime 1 gun kala da ikinci resimdeki testim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende dün yerleşme kanaması yaşadım,bugün kanda baktırdım ve hamileyim.İdrarda net çıkmıyor.Bence en güzeli kanda baktır canım zaten yerleşme kanaması yaşadıysan kanda belli olur.
yerleşme kanaması derken o nasıl oldu sizde ?
Geçen seneki hamileliğimde 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde oldu ama düşükle sonuçlandı.Bu hamileliğimde yalnızca çamaşırıma 2-3 damla kahverengi pıhtı gibi bir şey geldi dahada gelmedi.Ertesi gün kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim.
ya bende bu sabah baktm kırmızı kan gelms ama az bde kokusuz yanı adet kanaması gbi deil. adetm gecelide 13 gün oldu sizce yerlesme kanaması olablr mi ?
ya bende bu sabah baktm kırmızı kan gelms ama az bde kokusuz yanı adet kanaması gbi deil. adetm gecelide 13 gün oldu sizce yerlesme kanaması olablr mi ?
Canım adetin sökülecekte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir.Adetle yerleşme kanaması arasındaki afrkları söyliyeyim sen karar ver :) Adet öncesinde hissettiğin bir belirti varsa göğüs hassasiyeti gibi adet olunacağı zaman bu hassasiyet kaybolur ve adet olursun ama belirtiler kaybolmayıpta lekelenme olursa yerleşme kanaması diyebiliriz.Herhangi bir adet öncesi belirtisi var mı?
yınede yakında bı acıl varsa bı tahlıl yaptır. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdm sabah kakltıgımda az bı kan vardı sonra cok az devam ettı tabı ben kanı gorunce dktra gıttım dusuk baslamıstı bıle. tabı yerlesme kanıda olabılır devam etnez o.
Geçen seneki hamileliğimde 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde oldu ama düşükle sonuçlandı.Bu hamileliğimde yalnızca çamaşırıma 2-3 damla kahverengi pıhtı gibi bir şey geldi dahada gelmedi.Ertesi gün kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim.