Yerleşme kanaması olabilir mi canım böyle mi oluyor?Bu yerleşme kanamasıysa şu an test yapsanız çıkar.
Şuan ben hamileyim çok yeni bata 2 gün var anlattığın gibiaçık kahverengi kremsi bi akıntı var . Bende bundan korkuyorum acaba ters bi durum mu diyeKızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Valla çok çeşitli oluyor. Test yapın pozitifse yerleşmedir.Yerleşme kanaması olabilir mi canım böyle mi oluyor?
Doktorunuza söyleyin progestan başlasın.Şuan ben hamileyim çok yeni bata 2 gün var anlattığın gibiaçık kahverengi kremsi bi akıntı var . Bende bundan korkuyorum acaba ters bi durum mu diye
Benim doktorum yok daha . Bata 2 gün kaldığı için iyice değer artsın öyle gideriz diye planlamıştıkDoktorunuza söyleyin progestan başlasın.
Öyle düşünmeyin. Kan verdiyseniz 2 kez ve düzenli artış varsa başlayabilirsiniz bir sakıncası yok. Benim hiç lekelenmem olmadı ama önlem amaçlı istedim ve daha yeni bıraktım kullanmayı.Benim doktorum yok daha . Bata 2 gün kaldığı için iyice değer artsın öyle gideriz diye planlamıştık
Ne zaman test yaptınız bat gelmeden öğrenmişsiniz hayırlı olsun :)Şuan ben hamileyim çok yeni bata 2 gün var anlattığın gibiaçık kahverengi kremsi bi akıntı var . Bende bundan korkuyorum acaba ters bi durum mu diye
Sağolun teşekkür ederimNe zaman test yaptınız bat gelmeden öğrenmişsiniz hayırlı olsun :)
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal kaset test miSağolun teşekkür ederim4 gün kala çok silik şeklinde öğrenmiştim.
Normal kaset test canımErken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal kaset test mi
Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız...Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Bat 8 9 haziran. Ctesi pazarda 1er damla lekelenmem oldu. Bebiş olsa çıkardı heralde bugün testte diye düşündümMerhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız...
Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Yine de olumlu düşünelim. BAT gününü bekleyelim. Daha 3-4 gün var. Dilerim gönlünüzden geçen olur :)Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Bat 8 9 haziran. Ctesi pazarda 1er damla lekelenmem oldu. Bebiş olsa çıkardı heralde bugün testte diye düşündüm
Amin inşallah hayırlı olan olur inşallah :)Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
Yine de olumlu düşünelim. BAT gününü bekleyelim. Daha 3-4 gün var. Dilerim gönlünüzden geçen olur :)
Benim yerleşme kanaması olmuştu.Ama adet günüm geçti test yaptım pozitif çıktı.dojtorada göründüm hamileydim.bi kaç gün sonra kahverengi leke oldu ve git gide çoğalan kanamaydı kahverengi doktor normal dedi ilaç verdi anında gün ve gün geçtiKızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Merhaba, sizi merak ettim. Inşallah güzel haberi almışsınızdır.Amin inşallah hayırlı olan olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?