Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Noonameee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
453
213
23
29
Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?

Bu yerleşme kanamasıysa şu an test yapsanız çıkar.

Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Şuan ben hamileyim çok yeni bata 2 gün var anlattığın gibiaçık kahverengi kremsi bi akıntı var . Bende bundan korkuyorum acaba ters bi durum mu diye 😭

Şuan ben hamileyim çok yeni bata 2 gün var anlattığın gibiaçık kahverengi kremsi bi akıntı var . Bende bundan korkuyorum acaba ters bi durum mu diye 😭
Doktorunuza söyleyin progestan başlasın.

Benim doktorum yok daha . Bata 2 gün kaldığı için iyice değer artsın öyle gideriz diye planlamıştık
Öyle düşünmeyin. Kan verdiyseniz 2 kez ve düzenli artış varsa başlayabilirsiniz bir sakıncası yok. Benim hiç lekelenmem olmadı ama önlem amaçlı istedim ve daha yeni bıraktım kullanmayı.

Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız...
Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Bat 8 9 haziran. Ctesi pazarda 1er damla lekelenmem oldu. Bebiş olsa çıkardı heralde bugün testte diye düşündüm :(

Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Bat 8 9 haziran. Ctesi pazarda 1er damla lekelenmem oldu. Bebiş olsa çıkardı heralde bugün testte diye düşündüm :KK43:
Yine de olumlu düşünelim. BAT gününü bekleyelim. Daha 3-4 gün var. Dilerim gönlünüzden geçen olur :)

Merhaba, test yaptınız mı bilmiyorum ama ben 2 hamileligimde de yerleşme kanamasını BAT'a 2 gün kala yaşadım. BAT günü de test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

Yine de olumlu düşünelim. BAT gününü bekleyelim. Daha 3-4 gün var. Dilerim gönlünüzden geçen olur :)
Amin inşallah hayırlı olan olur inşallah :)

Benim yerleşme kanaması olmuştu.Ama adet günüm geçti test yaptım pozitif çıktı.dojtorada göründüm hamileydim.bi kaç gün sonra kahverengi leke oldu ve git gide çoğalan kanamaydı kahverengi doktor normal dedi ilaç verdi anında gün ve gün geçti

Canım dediğin bendede oldu bu ay çatlamadan sonra 6.Gün kahvemsi pembemsi leke iç çamaşırında. Bu acaba döllenme ihtimalimidir? Çatlamadan itibaren 6.Güne denk gelmesi çok şaşırtıcı.. acaba döllenmeye çalışıp olmayınca leke mı geliyor anlamadım... ?? Korunurken hiç böyle şeylerim yoktu adetten bi kaç saat önce leke gelirdi adet sökülüyordu. Şimdi özellikle çatlamanin 6.günü orda birşeyler oluyor dollenmeyince leke mı geliyor diye şüpheleniyorum. Adete 7 gün var

Back