- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 27
- Konu Sahibi gurbetgulu16
.Merhabalar 7 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyorum evlenmeden önce adetlerim düzenliydi evlendikten sonra 3 gün önce geldiğide oldu 4 gün sonra geldiğide oldu doktora gittim 2 ay önce adet dönemim değildi sadece ultrasonda baktı kist vs yok dedi bekarlığımdada girdim ultrasona çok kist le hiç karşılaşmadım . 11 günönce adetime 10gün kala 1 saatlik yürüyüşten sonra peçetede pembemsi kan gördüm azalara kahverengi ye döndü açık kahverengi şeklinde 5 gün devam etti ilk adet oldum sandım ped koydum ama kırmızıya hiç dönmedi ve ped hiç batmadı sildikçe geldi açık kahverengi şeklinde tabi 10 gün önce oldum diye ufak çaplı şok geçirdim. 5 gün geldikten sonra 2 3 gün tamamen kesildi hiç gelmedi ilişki oldu ilişkiden sonra yine geldi aynı ama az az biraz sonra kesildi derken ilişkiye ara verdim ama ne zaman yorulsam ayakta çok fazla dursam yine geliyor ve hiç kırmızıya dönmüyor göğüslerim 9 gündür hassas bugün biraz hassaslığı gitti pazar veya dün adet günümdü dün ilk idrrla değil ama test yaptım negatif çıktı kasıkta bacaklarımda belimde ağrı var 11 gündür bunu yaşıyorum ilk defa başıma geliyor ama adet olmuyorum yatıp duursam hiç gelmiyor eğer hastalanmazsam cuma hstaneye gideceğim eşimin teyzeside aynısını yaşamış kesin hamilesin diyor aynı ilişkiden sonra yorulunca geliyordu diye onayladı beni de benim durumumu yaşayan bi fikri olan var mı kızlar
Son düzenleme: