yerleşme kanaması yaşayanlar.Lütfennn

Ayni senin durumundayim canim sonuc ne oldu? Aradan baya zaman gecmis ama sormak istedim belki cevap verirsin :)
O ara gebelik olmadi canim normal adet oldum. Ama gecen hafta 5haftalik bebegimi kaybettim evde düşük yaptim cuma gunu icimde parca kalmismi kalmamis mi kontrol icin hastaneye gidicem maalesef son durumum bu :/

Bende aynı durum ama akıntım normalde de fazla yok benim o yüzden pemne leke gördükten sonra bir daha lekede görmedim akıntı da kuruyum yani ama kasık agrım var ve bugün yemekten sonra iş yaptım mutfagı temizledim 20 yada 25 dk diye ayakda kaldım belim agrımaya başladı hemen oturdum varsa da gitmesin diye rahatladım inşllh vardır ikimizinde ben 15 gün sonra regl günüm bakalım hayırlısı olsun olmazsa bu ay sogan kürü uygulayacam artık rabbim nasip etmiştir inşllh ya cnm tüm isteyenlere

O ara gebelik olmadi canim normal adet oldum. Ama gecen hafta 5haftalik bebegimi kaybettim evde düşük yaptim cuma gunu icimde parca kalmismi kalmamis mi kontrol icin hastaneye gidicem maalesef son durumum bu :/
Cnm ya hayırlısı olsun senin için üzüldüm az çok anlaya biliyorum seni gönlünü ferahtut cnm bir ay filan ara ver kendine bebek içinde sonra sogan kürüne başla cnm istersen onu yapanlar hamiş kalıyorlar mış bide kuru incir kürüde

Canim sogan kurunu gebelik dusundugum zaman yapmistim ondan 4 ay sonra flan gebe kaldim ama maalesef 5hafta yaşayabildi yavrum ve melek oldu. Doktor cuma gunu bakacak icimde parca kalmamissa insallah kalmamistir kurtaja gerek kalmayacak ve ilk adetten sonra denemelere baslayabilirsiniz beklemenize gerek yok dedi. Kimisi 6 7 ay bekletiyor

Aynen kimisine bekle diyor doktor o halde doktorun öyle demesi iyi olmuş bu sefer dene istersen cnm ama yaparken sitres yapma tutsun diye bana böyle dedilerdi bide sağlıklı olduktan sonra deneyelim rabbim ne zmn uygun görürse o zmn verir ztn işte biz de hemen olsun diye can atıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için inanki bende pembi leke gördüm adetim bittikten 4 sonra kimisi diyor hamile olabilirsin kimiside degilsin diyor rabbim hayırlısı nı versin 17 gün bekleyecem adet olmama 17 gün kaldı hamiş olmazsam sogan kürüne başlayım diyorum bende bu arada kendimizi üzmek sitrese girmek filan yok iş de yapmayacaz üstten temizlik yemek yapıp dinlenecez ki bebişimiz tutsun diye

canımcım yaa 18 inde pembe leke görmüştüm ümitlendim ama dünden bugüne hep çok az kahverengi akıntım var.. adet olucam sanırım valla isyanlardayım kimi görsem hepsinden bebek haberi alıyorum bir benim tutmuyor

Bende devamı gelmedi cnm lakin bende bugune kadar test yaptım en ufak bişey de bile hep olumsuzdu sonuç senin gibiyim piskolojik olarak benimde çevremdekiler hep hamile kaldılar kimisi dogurdu bense halan denemelerdeyim diye çok düşündüm ki halende umut taşıyorum acaba olur muyum ne zmn olacam bide az kaldı benimde 19 gün yada 18 gün sonra adet günüm bir negatif diye tek çizgi çıkarsa diye test yapmıyorum bekleyecem adet günüme kadar olumsuz gibi geliyor bazen bana bazende leke geldi ama diyip kendimi iyi hissetme ye çalışıyorum hayırlısı olsun ya rabbim bizede eli ayagi düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllh amiin bu ayda olmazsa öbür ay sogan kürüne başlyacam son çarem o

Hayırlısı olsun gülüm senin için inşallah rabbim gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir kucağına hepimize

Hakkimizda hayirlisi olsun canim :)))

Merhabalar arkadaslar mart 19 da adet oldum gecen ay ılk defa 2 gun gec geldı.8 aylık evlıyım bızde bebiş istyrz .korunmuyorum .Adetime 13 gun var daha 2 gun once pembe akıntım oldu .2 gun surdu (çok az )ve sadece peceteyle silince anlaşılıyor.Bu nedir sizce ne olabilir?Yerleşme kanaması olabılır mı?Test yapmak için adetimi mi beklemem lazım.?

Şimdi yapsanız bile çıkmayabilir, 15 gün daha bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…