How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yerleşme kanaması yaşayanlar.Lütfennn

ya herkesin pembe gemiş lekelenmesi bnm kahverengiydi bu normalmi acaba birde kızlar bnm sırtıma omzuma arada bir ağrı giriyo ve kasıkda sol tarafım daha çok ağrıyo tek taraflı ağrı oluyo sizce normalmi bunlar hamile arkadaşlar yazsın lütfen korktum açıkçası...

işte şu an benimkide öyle kahve rengi geliyo ve adet,min üzerinden tam 4 gün geçti ayrıca inanılmaz yorgunum ve sağ kasığım çok şiddetli ağrıyo

benimde adetim 2 gün geçince pembe akıntı gelmişti birkaç damla galiba yerleşme kanamasyıdı çünkü daha önce hiç böyle olmamıştı testtede pozitifti ama 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.

ay cok üzüldüm canim,peki neden kaybettin? bende yaptim test pozitif cikti,yarin doktora gidecem,1 hafta gecti benimde! benim hic bi akintim gelmedi,sadece beyaz ve sarilimsi bi akintim var o kadar! onlarinda bildigim kadariyla zarari yok!

kızllar ya kafayı yicem,demiştimya 20 sinde(adetimin 22.günü) pembemsi şeffaf akıntıyla karışık bişey geldi die.dün bişey yoktu.bugün de var yavru ağzımsı kırmızı değil tam.açık kırmızı.hiç böyle önceden bulaşmazdı bende.
ve de adetim erken mi geliyo acaba diyeceğim ama sanmam çünkü erken gelme değil.3-5 gün gecikme olurdu arada sırada.ama bu sefer ne bu anlamadım.
son adet tarihim 28 haziran.test yapsam çıkarmı ki. çatlıcam.

kızlar,yazmayı unuttum.acaba akıntı olması şartmı, benim akıntım yok denecek kadar az.beyaz arada bir.illaki çok mu akıntı oluyo.

beyaz akıntı gayet normal.

kahverengi olursa ve uzun sürerse doktra danışmak lazım.

ay cok üzüldüm canim,peki neden kaybettin? bende yaptim test pozitif cikti,yarin doktora gidecem,1 hafta gecti benimde! benim hic bi akintim gelmedi,sadece beyaz ve sarilimsi bi akintim var o kadar! onlarinda bildigim kadariyla zarari yok!

bende bilmiyorum canım bhcg değerim düşmeye başladı doktor birkaç gün içinde düşük yapacaksın dedi sadece o pembe akıntı bikaç damla okadardı başka akıntım olmamıştı 2 gün sonra kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısı diyorum inşallah sen sağlıkla doğurursun.

kızllar ya kafayı yicem,demiştimya 20 sinde(adetimin 22.günü) pembemsi şeffaf akıntıyla karışık bişey geldi die.dün bişey yoktu.bugün de var yavru ağzımsı kırmızı değil tam.açık kırmızı.hiç böyle önceden bulaşmazdı bende.
ve de adetim erken mi geliyo acaba diyeceğim ama sanmam çünkü erken gelme değil.3-5 gün gecikme olurdu arada sırada.ama bu sefer ne bu anlamadım.
son adet tarihim 28 haziran.test yapsam çıkarmı ki. çatlıcam.

canım bildiğim kadarıyla akıntı herkeste olmayabilio benim mesela önceden daha çok akıntım olurdu şimdi daha az gibi bu arada oldun mu regl

kızlar benimde adet günümde tuvalet kağıdına pembe 1 damla bulaşmıştı akıntıyla karışık 14 gün gecikti adetim idrarda negatif çıkıyo ama sizce yerleşme kanaması olabilirmi?

kızlar benimde adet günümde tuvalet kağıdına pembe 1 damla bulaşmıştı akıntıyla karışık 14 gün gecikti adetim idrarda negatif çıkıyo ama sizce yerleşme kanaması olabilirmi?

canım olabilir ama olsaydı çıkardı testte sen gecikmeden doktora git 14 gün geçmiş çünkü benimde böyle olmuştu bi kere kist çıkmıştı ihmal etme canım

canım olabilir ama olsaydı çıkardı testte sen gecikmeden doktora git 14 gün geçmiş çünkü benimde böyle olmuştu bi kere kist çıkmıştı ihmal etme canım

Canım 2 ay önce polikistikten ameliyat oldum doktorum 6 aya kalırsın dedi bide ben 4 ay çıkmamışım idrarda çok ümitlendiriyorum kendimi .çok üzülücem gibi geliyo sonunda

Canım 2 ay önce polikistikten ameliyat oldum doktorum 6 aya kalırsın dedi bide ben 4 ay çıkmamışım idrarda çok ümitlendiriyorum kendimi .çok üzülücem gibi geliyo sonunda

ya bak olabilirde tabi idrarda çıkmayanlarda var ama hani ben ihmal etme die çünkü ben öyle bi sorun yaşadıgım için gecikmesin die söyledim canım kan testi yaptır kesin sonuş inşallah hamilesindir...

çok sağol canım benim inşallah öyledir ameliyat olduğumda herkesin yanınfa bebek vardı öyle zor ki orda boş yatmak istemesemde umutlanıyorum işte Allahım herkese versin inşallah

çok sağol canım benim inşallah öyledir ameliyat olduğumda herkesin yanınfa bebek vardı öyle zor ki orda boş yatmak istemesemde umutlanıyorum işte Allahım herkese versin inşallah

ah canım ya hiiç öyle düşünme bak ameliyatta olmuşsun hallolmuş sorunun inş. hamilesindir şu an ama olmasa bile en yakın zamnda kalıcana inanaıyorum çünkü sorunun kalmamış

bende bilmiyorum canım bhcg değerim düşmeye başladı doktor birkaç gün içinde düşük yapacaksın dedi sadece o pembe akıntı bikaç damla okadardı başka akıntım olmamıştı 2 gün sonra kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısı diyorum inşallah sen sağlıkla doğurursun.

aynen hayirlisi canim bidaki aya INSALLAH olur! önemli olan morelini yüksek tutman!
ben gecen hafta doktora gittim ultrasonda göremedi,henüz kücük dedi! kan falan verdim,sonucunu carsamba alcam ve yine kontrol olcam! büyük ihtimal görürüz dedi doktorum! kendiside idrar tahlili yapti pozitif cikti! tam kesin onay almadan sevinemiyorum bile! INSALLAH carsamba görürüm minigimi!

3aydır hamile kalmayı istiyorum işte ama korumayı bıraktığımdan 1ay sonra over kisti çıktı sonra 1aysonra doktora gittiğimde kist kaybolmuş dedi şükür.en son ilişkiden 3gün sonra ceviz büyüklüğünde açık renkli kan gibi bişe geldi ve karnım sanki adet olcam gibi şişti birkaç saat sonra fındık kdr kan geldi acaba nedir bu? ayrıca adet olmamada daha 14gün faln var acaba hamileym yoksa başka bişemi yardımcı olursanız sevinirim lütfen.. bilmiyorumkismile

benımde bugün 24. günüm ama hala adet olamadım ayın 24 dünde pembe bı leke geldı daha sonra yıne bıse gelmedı 5 gün sonra kahverengı lekelenme oldu sımdı yıne bıse yok bugün test yaptım negatıf cıktı :( bende kıst vardı hapla yok oldu pesıne yumurtlama ve catlatma hapı kullandım doktora gıttıgımde sorun kalmadıgını sölemıstı bakalım nolcak :(

Yeni üye oldum daha evleneli 3. Ayımız ama bu ay adet dönemim yaklaşana kadar çok sıkıntı yaşadim son bi haftadir gecmeyen bel agrilari kasik agrilari adet bekledigim donemde sadece pembe kanamalarim oluyo suan 2. Gun pembe kanamalara devam ustune gorme denilen şeyi yasiyo olabilirmiyim lutfen cevaplarmisinizzz

selam kızlar,

benimde adet günümde bi damla geldi ve bitti. şu anda da kahve rengi bi akıntı var ama çok yoğun olmuyo. karnım ve kasıklarım ağrıyooo bu nedir acaba ???
Ayni senin durumundayim canim sonuc ne oldu? Aradan baya zaman gecmis ama sormak istedim belki cevap verirsin :)

Mrb kızlar bir şey paylaşmak vede ögrenmek istiyorum sizden hamile kaldıgınızı nsl anladınız?

Ben şu durumu yaşadım sizede sorayım dedim.
Geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün gece bu saatlerde yada yarım saat daha fazla da ola bilir wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi :dua: bilmiyorum nedense çok sevindim görünce :KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bende pko var ancak adetlerim düzenli iken Aralık ayının 5inde regl olmuştum 10 Aralık bitti beb ek istiyoruz çalışmaları yapalım derken 29 Aralık kahverengi akıntım geldi tabi önemsemedim ilişkiye girdik o gün 30 aralıkta adet oldum 6 Ocak adetim bitti biz pes etmedik yine düzenli ilişkiye girdik ancak 18 Ocakta bende pembe akıntı geldi daha da gelmedi bugün de kontrol ettim gelen giden yok ara ara kasık ağrım oluyor sanıyorum ki tamam adet olucam ve belim çok ağrıyor. Ayrıca akıntım da çoğaldı kafayı yicem valla :) :) :KK70: sizce nedir bu yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam mı yardım edin

Back