ya herkesin pembe gemiş lekelenmesi bnm kahverengiydi bu normalmi acaba birde kızlar bnm sırtıma omzuma arada bir ağrı giriyo ve kasıkda sol tarafım daha çok ağrıyo tek taraflı ağrı oluyo sizce normalmi bunlar hamile arkadaşlar yazsın lütfen korktum açıkçası...
benimde adetim 2 gün geçince pembe akıntı gelmişti birkaç damla galiba yerleşme kanamasyıdı çünkü daha önce hiç böyle olmamıştı testtede pozitifti ama 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.
ay cok üzüldüm canim,peki neden kaybettin? bende yaptim test pozitif cikti,yarin doktora gidecem,1 hafta gecti benimde! benim hic bi akintim gelmedi,sadece beyaz ve sarilimsi bi akintim var o kadar! onlarinda bildigim kadariyla zarari yok!
kızllar ya kafayı yicem,demiştimya 20 sinde(adetimin 22.günü) pembemsi şeffaf akıntıyla karışık bişey geldi die.dün bişey yoktu.bugün de var yavru ağzımsı kırmızı değil tam.açık kırmızı.hiç böyle önceden bulaşmazdı bende.
ve de adetim erken mi geliyo acaba diyeceğim ama sanmam çünkü erken gelme değil.3-5 gün gecikme olurdu arada sırada.ama bu sefer ne bu anlamadım.
son adet tarihim 28 haziran.test yapsam çıkarmı ki. çatlıcam.
kızlar benimde adet günümde tuvalet kağıdına pembe 1 damla bulaşmıştı akıntıyla karışık 14 gün gecikti adetim idrarda negatif çıkıyo ama sizce yerleşme kanaması olabilirmi?
canım olabilir ama olsaydı çıkardı testte sen gecikmeden doktora git 14 gün geçmiş çünkü benimde böyle olmuştu bi kere kist çıkmıştı ihmal etme canım
Canım 2 ay önce polikistikten ameliyat oldum doktorum 6 aya kalırsın dedi bide ben 4 ay çıkmamışım idrarda çok ümitlendiriyorum kendimi .çok üzülücem gibi geliyo sonunda
çok sağol canım benim inşallah öyledir ameliyat olduğumda herkesin yanınfa bebek vardı öyle zor ki orda boş yatmak istemesemde umutlanıyorum işte Allahım herkese versin inşallah
bende bilmiyorum canım bhcg değerim düşmeye başladı doktor birkaç gün içinde düşük yapacaksın dedi sadece o pembe akıntı bikaç damla okadardı başka akıntım olmamıştı 2 gün sonra kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısı diyorum inşallah sen sağlıkla doğurursun.
Ayni senin durumundayim canim sonuc ne oldu? Aradan baya zaman gecmis ama sormak istedim belki cevap verirsin :)selam kızlar,
benimde adet günümde bi damla geldi ve bitti. şu anda da kahve rengi bi akıntı var ama çok yoğun olmuyo. karnım ve kasıklarım ağrıyooo bu nedir acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?