öncelikle yazan herkese teşekkürler ediyorum.hemen lafa gireceğim.en son 28 haziran adet tarihim her zamanki gibi adet oldum bitti.adetimin 14. veya 15. günüydü kahverengi -pembe 1 gün süren çamaşırımı kirletecek kadar lekelenme oldu.herhalde yumurtlama kanamam dedim (çünkü bende olur bu arada mesela geçen sene çok olurdu) tabi çalışmalar bu ay yoğun sürdü:kedi:bugün adetimin 22.günü ve bu sabah yoğun pembe ve içinde çizgi kadar kırmızılık olan birşey geldi.şu anda da wc de silince koyu akıntı geliyor.adetime 6-7 gün var.ay sonunda olmam lazım işte.inşallah hamileyimdir.
selam kızlar,
benimde adet günümde bi damla geldi ve bitti. şu anda da kahve rengi bi akıntı var ama çok yoğun olmuyo. karnım ve kasıklarım ağrıyooo bu nedir acaba ???
sevgili novrain benim süre gelen bi kanamam yok.ortasında 1 oldu geçti bir de 1 hafta sonra yani bugün.o nedenle şüpheye düştüm.çok istediğimden sebepler arıyor olabilirim.ama böyle bişey hiç olmamıştı bende.tabi ki dedğn gibi en iisi test yapmak.teşkrler.
öncelikle yazan herkese teşekkürler ediyorum.hemen lafa gireceğim.en son 28 haziran adet tarihim her zamanki gibi adet oldum bitti.adetimin 14. veya 15. günüydü kahverengi -pembe 1 gün süren çamaşırımı kirletecek kadar lekelenme oldu.herhalde yumurtlama kanamam dedim (çünkü bende olur bu arada mesela geçen sene çok olurdu) tabi çalışmalar bu ay yoğun sürdü:kedi:bugün adetimin 22.günü ve bu sabah yoğun pembe ve içinde çizgi kadar kırmızılık olan birşey geldi.şu anda da wc de silince koyu akıntı geliyor.adetime 6-7 gün var.ay sonunda olmam lazım işte.inşallah hamileyimdir.
inşallah cnm yaa
bir de belirtiler var. göğüslerim benim acımazdı adet öncesi.Şİmdi felaket uçlarına değemiyorum sızlıyorlar çok.kasığıma kramplar giriyo.bacaklarıma fln.çok istiyorum bebek.allahh hakkımızda hayırlısını versin.şimdi yapsam idrarda çıkarmı acaba.23.günü bugün.
ya herkesin pembe gemiş lekelenmesi bnm kahverengiydi bu normalmi acaba birde kızlar bnm sırtıma omzuma arada bir ağrı giriyo ve kasıkda sol tarafım daha çok ağrıyo tek taraflı ağrı oluyo sizce normalmi bunlar hamile arkadaşlar yazsın lütfen korktum açıkçası...
test yaptırmak için çıkıyorum ama sonucun negatif olacağını da biliyorum aslında.hiç umudum yok. boşuna hevesleniyorum eminim. görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?