yerleşme kanaması yaşayanlar.Lütfennn

yosunnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
147
6
46
Manisa
öncelikle yazan herkese teşekkürler ediyorum.hemen lafa gireceğim.en son 28 haziran adet tarihim her zamanki gibi adet oldum bitti.adetimin 14. veya 15. günüydü kahverengi -pembe 1 gün süren çamaşırımı kirletecek kadar lekelenme oldu.herhalde yumurtlama kanamam dedim (çünkü bende olur bu arada mesela geçen sene çok olurdu) tabi çalışmalar bu ay yoğun sürdü:kedi:bugün adetimin 22.günü ve bu sabah yoğun pembe ve içinde çizgi kadar kırmızılık olan birşey geldi.şu anda da wc de silince koyu akıntı geliyor.adetime 6-7 gün var.ay sonunda olmam lazım işte.inşallah hamileyimdir.

inşallah... bir hamilelik testi alarakta öğrenebilirsin.ben erken gebelik testi ALDIM.5 tl aldım eczaneden

canım ilginç kanamaların ama yerleşme kanamsı bildiğim kdrıyla sürmüyo bi kere gelio benimde adet günümde şeffaf akınıya karışıktı pembelik bir kere geldi o kadar adetinden bir gün önce falan test yap bence inş. hamilesindir

selam kızlar,

benimde adet günümde bi damla geldi ve bitti. şu anda da kahve rengi bi akıntı var ama çok yoğun olmuyo. karnım ve kasıklarım ağrıyooo bu nedir acaba ???

selam kızlar,

benimde adet günümde bi damla geldi ve bitti. şu anda da kahve rengi bi akıntı var ama çok yoğun olmuyo. karnım ve kasıklarım ağrıyooo bu nedir acaba ???

canım bence sen tam sökülememişsn adet görüyosun şu an anladıım kadarıyla kahverengide olsa akıntın varmış

sevgili novrain benim süre gelen bi kanamam yok.ortasında 1 oldu geçti bir de 1 hafta sonra yani bugün.o nedenle şüpheye düştüm.çok istediğimden sebepler arıyor olabilirim.ama böyle bişey hiç olmamıştı bende.tabi ki dedğn gibi en iisi test yapmak.teşkrler.

hmm afedersin canım yanlış anladım sanırım ben bi kaç gündür devam edio sandım inş. hamilesindir benimde regl günü pembemsi akıntım olmuştu bir kere sora daha olmadı test yaptım silik çıkmıştı...

inşallah cnm yaa
bir de belirtiler var. göğüslerim benim acımazdı adet öncesi.Şİmdi felaket uçlarına değemiyorum sızlıyorlar çok.kasığıma kramplar giriyo.bacaklarıma fln.çok istiyorum bebek.allahh hakkımızda hayırlısını versin.şimdi yapsam idrarda çıkarmı acaba.23.günü bugün.

ya herkesin pembe gemiş lekelenmesi bnm kahverengiydi bu normalmi acaba birde kızlar bnm sırtıma omzuma arada bir ağrı giriyo ve kasıkda sol tarafım daha çok ağrıyo tek taraflı ağrı oluyo sizce normalmi bunlar hamile arkadaşlar yazsın lütfen korktum açıkçası...

ben de geçtiğimiz pazar regl olmam gerekiyordu. bugün çarşamba sabah kırmızı renkte biraz geldi. sonra kesildi. idrar testi yaptım negatif. bir de bu ay farklı olarak regli tarihimden 15 gün kadar öncesinde başlayan ve hala devam eden şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. benzeri bir durum yaşayan var mı?(klomen kullandığım 4. aydı)

benimde adetim 2 gün geçince pembe akıntı gelmişti birkaç damla galiba yerleşme kanamasyıdı çünkü daha önce hiç böyle olmamıştı testtede pozitifti ama 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.

en garantisi kan testi

1 günlük bile olsa soonuç veriyormuş.

kendinizi merakta bırakmayın bi kan testi yaptırın derim

inşalah herşey istediğiniz gibi olur

mrb bende dün akşam yani adetimin 20. günü pembe lekelenme yaşadım daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. şuan hiçbişey yok. beklenmeyen adet tarihim 28 temmuz. inşallah olmaz. başka da hiçbir belirtim yok. ümitlenmek istemiyorum. umarım hamileyizdir.

canım bence bugün çıkmaz boşuna moralin bozulur 26. gün yap ilk testini silik çıkabilir benimde bacaklarım çok ağrıyo ve göğüslerimde adetten 13 14 gün önce ağrımaya başlamıştı canım

test yaptırmak için çıkıyorum ama sonucun negatif olacağını da biliyorum aslında. hiç umudum yok. boşuna hevesleniyorum eminim. görüşürüz

canım bazılarında kahverengide olabiliyomuş die okumuştum kk da ağrılar normal benim kasık sancılarım daha yeni hafifledi benimde omuzlarım falan deil ama bacaklarım çok ağrıo herkesi farklı etkilo sanırım bünye alışana kadar tepkileri devam edeicek gibi görünüyo

novrain ve dillerim_lal her ikinize de teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. kan verdim yarın sonuç çıkacak. olumlu sonuç çıksa dünyalar benim olur... o kadar çok olumsuz sonuç aldım, hayal kırıklığı yaşadım ki o testin sonucu yine pozitif çıkmaz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…