• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayan

hayirlisiiiii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
192
49
13
29
Kızlar mrb adetime 4 gün var ama az önce akıntıyla birlikte kahve rengi bi şey geldi çok küçüktü sonra peçeteye sildikçe az az geldi karnım felan da ağrmıyo normalde adet günü ağrım başlar . Bu yerleşme kanaması olur mu hangi renk oluyo yaşayan var mı ?

Kızlar mrb adetime 4 gün var ama az önce akıntıyla birlikte kahve rengi bi şey geldi çok küçüktü sonra peçeteye sildikçe az az geldi karnım felan da ağrmıyo normalde adet günü ağrım başlar . Bu yerleşme kanaması olur mu hangi renk oluyo yaşayan var mı ?
Bende oldu hemde 2si kayıp 3 hamilelik yaşadım 3ünde de de oldu..

Ama benimki pembesi bazen de açık kırmızı gibi birşey oluyordu.. Sizin bahsettiğiniz adet başlangıç lekelenmesi olabilir mi?? Tabi herkesin hamileliği farklı oluyor belki de yerleşme kanamasıdır.. İnşallah yerleşme kanamasıdır 😊

Bende oldu hemde 2si kayıp 3 hamilelik yaşadım 3ünde de de oldu..

Ama benimki pembesi bazen de açık kırmızı gibi birşey oluyordu.. Sizin bahsettiğiniz adet başlangıç lekelenmesi olabilir mi?? Tabi herkesin hamileliği farklı oluyor belki de yerleşme kanamasıdır.. İnşallah yerleşme kanamasıdır 😊
Bilmiyorum ki ilk kez yaşıyorum ben de

Bilmiyorum ki ilk kez yaşıyorum ben de
Zaman olarak benim yerleşme kanamaları ile aynı zamanlara denk geliyor.. Adete 5 6 gün kala falan geliyordu bende.

İnşallah yerleşmedir ama biraz bekleyin bakalım adet gününüzde eğer olmazsanız test yaparsınız..☺️

Zaman olarak benim yerleşme kanamaları ile aynı zamanlara denk geliyor.. Adete 5 6 gün kala falan geliyordu bende.

İnşallah yerleşmedir ama biraz bekleyin bakalım adet gününüzde eğer olmazsanız test yaparsınız..☺️
Ya ağrı kesici ilaç kullanmıştım korkuyorum hamilelik belirtim yok ama bugün böyle olunca şüphelendim bide eğer varsa ilaç içtim diye adet günü düşük olur haberim bile olmaz diye korkuyorum ya

Ya ağrı kesici ilaç kullanmıştım korkuyorum hamilelik belirtim yok ama bugün böyle olunca şüphelendim bide eğer varsa ilaç içtim diye adet günü düşük olur haberim bile olmaz diye korkuyorum ya
Ağrı kesiciden düşük olmaz canım korkma arkadasimda lekelenmeler yaşamisti hatta adet sokturucu kullanmisti adet olamiyorum die megerse yerlesme kanamasiymis bisey olmadi cok sukur dogurdu bebişini emin olana kadar kulllanma yinede ilaç vs

Yok canım ya hemen birşey olmaz korkmam ilaçlı film çekinen biliyorum hamile olduğunu bilemeden.. Nasip bu.. Rabbim bağışlarsa eğer saplıklıysa birşey olmaz merak etme.. ☺️ Sen yine parol kullanmaya çalış ağrı kesici olarak da

Ağrı kesiciden düşük olmaz canım korkma arkadasimda lekelenmeler yaşamisti hatta adet sokturucu kullanmisti adet olamiyorum die megerse yerlesme kanamasiymis bisey olmadi cok sukur dogurdu bebişini emin olana kadar kulllanma yinede ilaç vs
Yaaa içim rahatladı valla akıntı şu an durdu çok az geldi sildikçe ama şu an yok anlayamadım

Benim de bayağı açık pembe renkti
Ama kahverengi de oluyormuş diye okumuştum

Ya ilk afedersiniz çamaşırıma gelmiş orda gördüm sonra sildikçe az az geldi fazla değil ve sildikçe geliyo tırnak ucu kadar miktarı sizde nasıldı
Ben sadece bi kere akıntımda gördüm
Reglim başlayacak sanmıştım
Sonra bir şey gelmedi

Ama bence herkesinki farklı farklı oluyordur

Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bilginiz varsa eğer bende de bi kanama oldu adet oldum sandım ama çok az ve 1 gün olmadan kesildi aynı gün test yaptım negatif çıktı
Ama yerleşme kanaması değil galiba çünkü ben ovülasyon testi takibide yapıyorum yumurtlama olmadı bu ay neden böyle oldu acaba
😔

Ben sadece bi kere akıntımda gördüm
Reglim başlayacak sanmıştım
Sonra bir şey gelmedi

Ama bence herkesinki farklı farklı oluyordur

Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bilginiz varsa eğer bende de bi kanama oldu adet oldum sandım ama çok az ve 1 gün olmadan kesildi aynı gün test yaptım negatif çıktı
Ama yerleşme kanaması değil galiba çünkü ben ovülasyon testi takibide yapıyorum yumurtlama olmadı bu ay neden böyle oldu acaba
😔
Ben yerleşmeden 3 veya 4 gün sonra test yapmıştım
Reglimden 1 gün sınra ya denk geliyor yani
Testim direkt pozitif çıkmıştı
Ertesi gün yaptığım kan testim de epey yüksek çıkmıştı
Sizin yerleşme kanaması reglden kaç gün önce oldu ki?
Veya şu an regliniz geçti mi?

Ben ovulasyon takibi yapmayı başaramadım
Testleri doğru uygulayamadım doğrusu
O yüzden çok yorum yapamıyorum o konuda

Sebebini bilemiyorum tabi şu anki durumunuzun
Sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum

Back
X