yerlesme kanamasi YAŞAMAYAN VARMİ

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
33
merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?

merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
Su an 8.haftama girdim ama yerlesme kanamam falan hic olmadi sanrm her kadinda farkli, sebepsiz degiskenler

Yaşamadım hamilelik boyunca da çok şükür açık pembe bile olsa herhangi bir kanama leke olmadı bende herkeste yerleşme kanaması olmuyor demekki

2 . Gebeliğimi yaşıyorum . İkisinde de yaşamadım

Cnm herkes yerleşme kanaması yaşayacak diye bir şey yok ben ilk gebeligim de yaşadım 2 gebeligimdi yaşamadım gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir 3 gün gecikme varsa testte çıkar gebelik

bugun idrar testi yaptim ama cikmadi ondan biraz daha bekliyip kan testi yapiyim dedim cvp icin tsk ederim

Var, kızımda yerleşme kanaması oldu, oğlumda olmadi
Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara sulu pembe 2 damla kahverengi biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi bu erkenmi yoksa

bende olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…