• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşamayan var mı?

Bende de hic lekelenme falan olmadi sukur 🙏 her hamilelikte farkli oluyor belirtileri takmayin kafaniza ayrica adetinize 2 gun kaldiysa idrar testinde cikar. Yumurtlama gununuzu biliyosaniz uzerinden 10 gun gecince testte cikiyor yani adete 4 gun kala. Ben oyle ogrendim 😊

Bende de hic lekelenme falan olmadi sukur 🙏 her hamilelikte farkli oluyor belirtileri takmayin kafaniza ayrica adetinize 2 gun kaldiysa idrar testinde cikar. Yumurtlama gununuzu biliyosaniz uzerinden 10 gun gecince testte cikiyor yani adete 4 gun kala. Ben oyle ogrendim 😊
Ya açıkçası bi 28 günde oluyorum bi 35 bu ay 10unda cok yoğun akıntı ve kaşıkta batma oldu o yüzden yumurtlama günümü o gün baz aldım. Şuan öğrenilir evet belki ama ben adet geçsin boşuna ümitlenmeyeyim diyorum. Çok kararsızım belki yarın test alırım

Ya açıkçası bi 28 günde oluyorum bi 35 bu ay 10unda cok yoğun akıntı ve kaşıkta batma oldu o yüzden yumurtlama günümü o gün baz aldım. Şuan öğrenilir evet belki ama ben adet geçsin boşuna ümitlenmeyeyim diyorum. Çok kararsızım belki yarın test alırım
O zaman kesin çikar testte baya olmus insallah vardir bebis 🙏 pozitif cikarsa haber verin merak ettim😍

Herkezin vücudunda farklıdır canım bende hiç olmadi ama bazılarında olabiliyomus insaAllah belirtilerin hamileliktendir canım
Merhaba kızlar ben henüz 25 mart perşembe günü evlendim gerdek günümden tam 8 gün sonra yani cuma günü m adet olmam gerekiyordu ama sadece kahverengi lekelenme yaşadım cuma gününden salı gününe kadar ara ara kahverengi lekem devam etti bu süreçte yerleşme kanamasıdir belki hamileyimdir diye kanama bitmeden
pazartesi test yaptırdım betam 0.200 cıktı eşimle sadece ilk gecemizde ilişkiye girebildik çünkü ilişki esnasında ağrı çekiyorum onda da ilk girişten sonra korunduk, geçen hafta pazartesi de idrar testi yaptım o da negatif hamile değilsem neyim var neden regl olmadım. Okuduğum forumlarda bekaret gittikten sonra daha yoğun olur diyordu bende aksine çok az neredeyse hiç olmadı korona yüzünden doktora da randevu alamıyorum sizce neden kaynaklanıyor

Alıntı

Bende de hiç yerleşme lekesi gelmedi. 10. Haftadan sonra sadece 1 kere kahverengi leke geldi. oda ilk 3 ay normalmiş herkeste olmuyo o lekelenme canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 💜🌹

Back