- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
Arkadaşlar sorum şu ki illa yerleşme kanaması oluyor mu her gebelik belirtisinde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım benim oğlumda bir damla leke bile olmadi herkezde olucak die bişey yokArkadaşlar sorum şu ki illa yerleşme kanaması oluyor mu her gebelik belirtisinde?
Teşekkür ederim. Belirti yaşıyorum ama lekelenme yok o yüzden psikolojiktir diyorum 2 gün kaldı bata sabırsızlanıyorum iyiceHayır canım benim oğlumda bir damla leke bile olmadi herkezde olucak die bişey yok
Herkezin vücudunda farklıdır canım bende hiç olmadi ama bazılarında olabiliyomus insaAllah belirtilerin hamileliktendir canımTeşekkür ederim. Belirti yaşıyorum ama lekelenme yok o yüzden psikolojiktir diyorum 2 gün kaldı bata sabırsızlanıyorum iyice
Çok sağol güzel dileğin içinHerkezin vücudunda farklıdır canım bende hiç olmadi ama bazılarında olabiliyomus insaAllah belirtilerin hamileliktendir canım
Ya açıkçası bi 28 günde oluyorum bi 35 bu ay 10unda cok yoğun akıntı ve kaşıkta batma oldu o yüzden yumurtlama günümü o gün baz aldım. Şuan öğrenilir evet belki ama ben adet geçsin boşuna ümitlenmeyeyim diyorum. Çok kararsızım belki yarın test alırımBende de hic lekelenme falan olmadi sukur her hamilelikte farkli oluyor belirtileri takmayin kafaniza ayrica adetinize 2 gun kaldiysa idrar testinde cikar. Yumurtlama gununuzu biliyosaniz uzerinden 10 gun gecince testte cikiyor yani adete 4 gun kala. Ben oyle ogrendim
O zaman kesin çikar testte baya olmus insallah vardir bebis pozitif cikarsa haber verin merak ettimYa açıkçası bi 28 günde oluyorum bi 35 bu ay 10unda cok yoğun akıntı ve kaşıkta batma oldu o yüzden yumurtlama günümü o gün baz aldım. Şuan öğrenilir evet belki ama ben adet geçsin boşuna ümitlenmeyeyim diyorum. Çok kararsızım belki yarın test alırım
Tamam canım mutlaka haber veririmO zaman kesin çikar testte baya olmus insallah vardir bebis pozitif cikarsa haber verin merak ettim
Ay ümitleniyorum yine insallah bakalım bende de öyle belirti olmadı biBenimde gelmemişti hiç.
Merhaba kızlar ben henüz 25 mart perşembe günü evlendim gerdek günümden tam 8 gün sonra yani cuma günü m adet olmam gerekiyordu ama sadece kahverengi lekelenme yaşadım cuma gününden salı gününe kadar ara ara kahverengi lekem devam etti bu süreçte yerleşme kanamasıdir belki hamileyimdir diye kanama bitmedenHerkezin vücudunda farklıdır canım bende hiç olmadi ama bazılarında olabiliyomus insaAllah belirtilerin hamileliktendir canım
Amin inşallah canımBende de hiç yerleşme lekesi gelmedi. 10. Haftadan sonra sadece 1 kere kahverengi leke geldi. oda ilk 3 ay normalmiş herkeste olmuyo o lekelenme canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım testim pozitif çıktı yarın kan vericem insallahO zaman kesin çikar testte baya olmus insallah vardir bebis pozitif cikarsa haber verin merak ettim
Saglikla kucagina al insallah bebisini cok sevindimCanım testim pozitif çıktı yarın kan vericem insallah
Çok teşekkür ederim güzel dileğin içinnnSaglikla kucagina al insallah bebisini cok sevindim