Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar; adetim bittikten 1 hafta sonra baş parmağımın tırnağı kadar açık renk lekelenmem oldu.çok az miktardaydı ve devamı gelmedi. Korunmuyoruz. yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Daha önce adetten sonra hiç lekelenmem olmamıştı.
Hanımlar; adetim bittikten 1 hafta sonra baş parmağımın tırnağı kadar açık renk lekelenmem oldu.çok az miktardaydı ve devamı gelmedi. Korunmuyoruz. yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Daha önce adetten sonra hiç lekelenmem olmamıştı.
Merhabalar bat 12 eylül de fakat regl olmadım. Bugün sabah test yaptım evde ikinci çizgi silik cıktı. Kan verdim beta hcg 11 cıktı. Fakat sabah peceteyeçok hafif kahve rengi leke geldi bir kere sizce yerleşme kanaması mi yoksa regl mi olacam
Merhabalar bat 12 eylül de fakat regl olmadım. Bugün sabah test yaptım evde ikinci çizgi silik cıktı. Kan verdim beta hcg 11 cıktı. Fakat sabah peceteyeçok hafif kahve rengi leke geldi bir kere sizce yerleşme kanaması mi
Doktora gittim hamile değilmişim adet oldum sonrasında. Doktor kimyasal gebelik, yalancı gebelik diyoruz bu durumlara çok çocuk isteyen anne adaylarında olabiliyor dedi
Doktora gittim hamile değilmişim adet oldum sonrasında. Doktor kimyasal gebelik, yalancı gebelik diyoruz bu durumlara çok çocuk isteyen anne adaylarında olabiliyor dedi