merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.3.5 yasında bir kızım var bu ara 2 ci dusunuyoruz. 5 eylulde reglı oldum 18 eyluldede calısmalara basladık. normalde bu gun regli olmam gerekıyordur. aksam uzerıne dogru bır agrı girdi anlatamam. sonrasında kahverengi ve pembe lekelenmem oldu amaoyle 1 2 damla değil ama normal regli gıbıde değil. 3. pedi taktım suan bı akıntım yok. yarın sabah kan testi yaptıracagım. 13 gün olacak saabah. bu arada diğer hamileliğimde yerlesme kanamam falan olmadı sadece beyaz akıntım olmustu. 10 gündür gögüslerimde muthıs bır agrı var dokunamıyorum sıstıler biraz. canım sureklı bısıler istiyor. bırde suan kabızım yeterli mıktarda su içiyorum ve beslenıyrum ama yınede kabızım. diğer gebeliğimde de sık sık kabız olmstum. bu arada reglıden once normalde hep hafıf ishal olurum. ilk gebeliğimde 2. ayıma kadar o evde yapılan gebelik testlerım hep negatıf cıkmıstı ama hamıleydım. garıp bı vucudum var benım ... inşaallah hamıleyımdır dua edin yarın güzel değerler cıksın. mutlaka buraya sonucu yazarım